[Žinios trumpai] Vengrijos užsienio reikalų ministras apkaltino Ukrainą karo kurstymu Europoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-07-18 16:53
Jaučiu svetimą gėdą adekvačių vengrų dėl jų vyriausybės. Jau tokia prorusišką valdžią išsirinko, kad eina ... Taip jausčiausi, jei dabar Lietuvoje Karbauskis būtų ministras pirmininkas ir nieko nepadėtų Ukriainai, sakydamas, kad nereikia erzinti Rusijos.
donatasv 2022-07-18 17:53
O ką karbauskis tokio prorusisko padarė ?
Benediktas 2022-07-18 19:21
Dėjo dideles pastangas sutrukdyti skalūnų paieškas. Dėjo dideles pastangas neparduoti žemės užsieniečiams. Vienu žodžiu darė viską, kad Lietuva būtų atskiresnė nuo vakarų ir neturtingesnė. Kai kas nepavyko, kai kas pavyko.
donatasv 2022-07-18 19:44
Skalūnų dujų pinigai kvepia bet pati technologija ir pasekmės smirda. Dėl žemės pardavimo užsieniečiams čia paaiškink kuom tai yra blogai? Investicijas kaip matome galima pritraukti ir nepardavus žemės.
HardAxe 2022-07-18 19:54
man regis jis ne į rusiją norėjo, bet tiesiog tapti tuo kuo yra - kuo turtingesniu žemvaldžiu. Visi jo veiksmai tam tinkami. Tuo pačiu ir plėtra į rytus. Pigesnės žemės, trąšų šaltinis ir t.t.
iPienius 2022-07-18 20:44
istoriskai vengrai ir ukrai nesutaria ir cia rusijai visai ne prie ko. yra daug nuoskaudu is vengru puses, todel jie nenori padet ukrams ginklais
Benediktas 2022-07-18 21:12
Orbanas tik naudojasi tuo. Realiai jis yra prorusiškas, galimai materialiai paremtas. O šiaip galima nesutarti su kaimynais, turėti nuoskaudų, bet elgtis neadekvačiai situacijai, kai tu irgi nuo jos priklausai, yra kitas dalykas.
donatasv 2022-07-18 22:35
Mažiau ar daugiau visi ten ateina tapačio. Aišku tokius kaip Paksas, uspaskichas ar paleckis atmetam... jei krabauskis būtų bent kiek susitepes rusišku šūdu būtų isspirtas iš barščių kaip ir anksčiau išvardinti radus bent menkiausią kabliuką. Praeita seimo kadencija gavosi įdomi žalieji ir sodininkai valdžioje ir koncervai opozicijoje. Koncervai traukė į dienos šviesą net ir menkiausius valdančiųjų šūdus, kas visumoje davė nors kažkiek naudos mums paprastiems žmonėms. Ten kur 2 pešasi 3 laimi, čia tas 3 tai mes. Stipri opozicija visada yra didelis pliusas. Neleis valdantiesiems prišikt, ne taip kaip rusijoje... žvelgiant į tai kaip išlipome iš koronos krizės visumoje atsilaikėme labai gerai, ir tai visų nuopelnas valdančiųjų ir opozicijos. Taip kad galit šėlti kiek norit koncervai opozicijoje Lietuvai tik į naudą.
donatasv 2022-07-19 00:35
Dėl Nato dvejojo galų gale pritarė. Atominės elektrinės skandalas jau žinom su kuom susijęs ir kam tai buvo naudinga. Nebereikalo priešinosi. Visame tame išlošt norėjo tik maksima... Skalūnai smirda ir sukelt gali didelių bėdų. Kuri vieta čia prorusiška? Pas tave keistas noras uzdirbt. Rėki už žalią energetiką, elektromobilius, kai senos technologijos gali but naudingos staiga išvartai taip, kad ekologija px svarbu pinigai kvepe ir nesvarbu kokių bėdų gali atnešti tie pinigai. Kaip čia taip?
sub 2022-07-19 08:59
Būtent, kaip Lietuva ir Lenkija, vieni kitiems nuoskaudų turim, bet kai yra daug didesnių problemų nei nuoskaudos - tai pirma susitvarkom su problema, tada grįžtam prie nuoskaudų. Šiuo atveju Vengrija ne laiku ir ne vietoj kimba pire Ukrainos ir vėl gi neginčiau eilinių vengrų, patys dauguma išrinko prorusiškus vagis, t.y. Orbaną ir jo šutvę. Istoriniai nesutarimai blablabla, ar dviejų šalių santykiams nepritariantys xuilo kiša vis pagalius į ratus ir naudojasi ta Vengrija. Nepamirškim, kad vengrai elgėsi Ukrainoje lygiai taip pat, kaip Rusai dabar nori elgtis. Dalino Ukrainoje vengrams pasus Vengriškus, nors Ukrainoje vieno paso politika, dbr xuilo dalina pasus xuilostano.