„Jis įžeidinėjo ir reikalavo kalbėti rusiškai“ – Turkijoje įsiutęs rusas užsipuolė ukrainietes, bet greitai sulaukė atpildo (Video)  ()

Turkijoje iš viešbučio buvo iškeldintas turistas iš Rusijos, kuris užpuolė dvi ukrainietes iš Charkivo srities ir reikalavo, kad jos kalbėtų rusiškai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turkijoje girtas rusų turistas privertė merginas iš Ukrainos kalbėti rusiškai, jas žemino ir keikė necenzūriniais žodžiais. Ukrainietės kreipėsi į vietos policiją ir viešbučio administraciją, o rusas kartu su kaimynu buvo iškeldintas.

Moterys viešbutyje liftu važiavo kartu su nepažįstamu vyru. Jis jų paklausė rusiškai: „Jūs aukštyn ar žemyn?“

Išgirdęs ukrainietišką atsakymą, girtas turistas pareikalavo, kad merginos kalbėtų rusiškai, o sužinojęs, kad jos kilusios iš Ukrainos, pradėjo jas vadinti „veršiena“.

Ukrainietės nuėjo pavakarieniauti, bet po valandos prie jų vėl priėjo rusas, klausdamas, kodėl jos nekalba rusiškai. Jis vartojo necenzūrinius žodžius, taip pat merginas įžeidinėjo vulgariomis frazėmis.

Turistai paskambino policijai ir viešbučio administracijai, taip pat įrašė vaizdo įrašą su rusu, kuriame jis šaukia: „Kalbėk rusiškai, nepyk“.

 

Užsipuolęs rusas pasirodė esąs Briansko gyventojas, jo vardas Dmitrijus Simadianovas.

„Policininkai įsodino jį į automobilį ir išsivežė. Parašėme pareiškimą policijos komisariate dėl smurtinio požiūrio į moteris, kuris gali turėti įtakos draudžiant įvažiuoti į Turkiją ateityje", – pasakojo viena iš ukrainiečių.

Anot moters, viešbutyje ilsisi daug rusų, kurie, išgirdę ukrainiečių kalbą, ima rodyti agresiją, tačiau moterys atostogaudamos ir toliau bendrauja tik ukrainiečių kalba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(132)
(2)
(130)

Komentarai ()