Skelbiama, ką skubiai daro protingiausi Rusijos milijonieriai, pašiurpę nuo Putino fašizmo  (2)

Tinkovas, Milneris, Storonskis paskelbė atsisakantys Rusijos pilietybės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Totalitarinio režimo griežtėjimo fone protingi ir turtingi žmonės rodo vis didesnį norą atsiriboti nuo Rusijos.

Pranešama, kad stambus Rusijos verslininkas Olegas Tinkovas nusprendė drastiškai nutraukti ryšius su tėvyne ir atsisakyti Rusijos pilietybės.

„Oficialiai pateikiau Rusijos pilietybės atsisakymą. Negaliu į visa tai žiūrėti ir savęs sieti su Putino fašizmu. Negaliu žiūrėti, kaip mano buvę tautiečiai užsiima civilių žudymu ir plėšimu. Gyvenimas yra vienas ir jis neįkainojamas. Tikiuosi, kad mano kolegos nutrauks savo darbą vardan fašizmo, sustabdys verslą Rusijos Federacijoje ir atsisakys pilietybės“, – ragino Olegas Tinkovas.

Yra žinoma, kad Tinkovas pasmerkė V. Putino politiką ir karą Ukrainoje, dėl kurio verslininkas galiausiai buvo priverstas palikti šalį, taip pat parduoti sėkmingą banką „Tinkoff“.

 

Kuo Rusija tampa uždaresnė ir kuo labiau šalies ekonomika kenčia nuo sankcijų, tuo labiau turtingi žmonės atsižvelgia į Olego Tinkovo ​​raginimą. Tapo žinoma, kad spalį prašymą dėl Rusijos pilietybės atsisakymo teisiškai fiksavo Rusijos milijardierius Jurijus Milneris. Taip pasielgė ir žinomas rusų ir britų milijardierius Nikolajus Storonskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(89)
(2)
(87)

Komentarai (2)