Donecko „liaudies gubernatorius“ skelbia neįtikėtiną pareiškimą: pagrasino FSB, išpranašavo Rusijos mirtį – „tai yra lavono agonija“  ()

Vadinamasis Donecko srities „liaudies gubernatorius“, buvęs DLR pareigūnas Pavelas Gubarevas, kurio žmoną neseniai „kaip padėkos ženklą“ pagrobė Rusijos specialiosios tarnybos, visiškai nukrypo nuo bėgių ir ėmė grasinti rusų „inkvizitoriams“, ir pranašauja apie „rusiško“ valstybingumo žlugimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gubarevas savo „Telegram“ kanale rašė apie rusų pasidavimą Chersone ir apie tai, kad Rusijoje valdantis režimas patiria agoniją.

„Vyksta pusiau mirusio Rusijos kompradorų išteklių kolonijinio valstybingumo lavono agonija. Tada šis valstybingumas mirs, savo lavoniniais nuodais nuodydamas vis daugiau rusų žmonių“, – rašo Gubarevas.

Gubarevas taip pat sakė, kad jo žmona Jekaterina, kurią kitą dieną suėmė Rusijos kariuomenė (arba FSB), tariamai buvo paleista, tačiau „inkvizitoriai“ neleidžia jam atskleisti detalių.

Be to, jis pagrasino Rusijos saugumo pajėgoms, kad „pasakys viską taip, kaip yra“, jei pastebės, kad jie ir toliau diskredituos jo „sąžiningą“ vardą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(0)
(70)

Komentarai ()