Jei tai pasitvirtins, bus galingas skandalas: ekspertas skelbia apie didžiulį FIFA 2022 papirkimą  (5)

Kataras galėjo papirkti kelis Ekvadoro rinktinės žaidėjus prieš 2022 metų FIFA pasaulio čempionato atidarymo rungtynes, kurios vyks sekmadienį, lapkričio 20 d.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-20 Jei tai pasitvirtins, bus galingas skandalas: ekspertas skelbia apie didžiulį FIFA 2022 papirkimą  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė žurnalistas, politikos analitikas ir Didžiosios Britanijos Artimųjų Rytų studijų centro regiono vadovas Amjadas Taha.

Jis pareiškė, kad jam tai iš karto patvirtino keli šaltiniai iš Kataro ir Ekvadoro. A. Tahos teigimu, aštuoni Ekvadoro rinktinės žaidėjai už 7,4 mln. dolerių turi „atiduoti“ pergalę Katarui.

„Kataras papirko aštuonis Ekvadoro futbolininkus už 7,4 mln. JAV dolerių, kad šie pralaimėtų rungtynes rezultatu 0:1 (įvartis turėtų būti įmuštas antrajame kėlinyje). Tai patvirtino penki asmenys iš Kataro ir Ekvadoro.

Tikimės, kad tai melas. Viliamės, kad šios informacijos paskelbimas turės įtakos rezultatui. Pasaulis turi kovoti su korupcija FIFA“, – rašė A. Taha.

 

2022 m. pasaulio čempionato A grupės rungtynės tarp Kataro ir Ekvadoro taps pirmenybių atidarymo švente. Šis susitikimas vyks lapkričio 20 d. El Howrah stadione „El Bayt“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(6)
(18)
(-12)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: