Kremlius jau ruošiasi galimam perversmui: saugumiečiai planuoja apsaugoti Putiną hipnozės ir šventikų pagalba  ()

Žurnalistų teigimu, Rusijos federalinės gvardijos tarnybos generolai rengia savo personalą „masiniam ideologiniam priešo puolimui“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo tikslu buvo specialiai parengtas slaptas „FSO Operatyvinės valdybos perėjimo iš taikos į karo metą moralinės ir psichologinės paramos planas“.

Apie tai pranešė Rusijos opozicijos leidinys „The Insider“, kuris gavo prieigą prie dokumento.

Spalio 26 dieną Maskvos centre pasirodė karinė technika ir keli ginkluoti vyrai. Paaiškėjo, kad FSO vykdė suplanuotas taktines pratybas, kurių tikslas buvo „neutralizuoti terorizmo grėsmes ir apsaugoti aukštesnės valdžios institucijų objektus“. Šios pratybos buvo dalis specialių priemonių, kurios būtų taikomos tuo atveju, jei FSO būtų aktyvuotas karo meto režimas.

Žurnalistai, susipažinę su FSO planu, teigia, kad perversmo atveju Kremliaus gynėjus gali apimti depresija, jie gali užsisklęsti savyje, būti neužtikrinti savo vadovų veiksmais, jausti baimę ir nerimauti dėl savo gyvybės.

Kad to būtų išvengta, generolai siūlo naudoti priešpriešą, rengti konfidencialius pokalbius su jaunaisiais karininkais ir kassavaitinius politinius mokymus, taip pat kolektyvines keliones į šventyklas.

Užsienio žvalgybos agentai, kurie, FSO teigimu, prisidės prie perversmo, gali naudoti propagandą socialiniuose tinkluose ir internete, taip pat pasiekti Federalinės gvardijos tarnybos pareigūnų giminaičius. Ypač daug dėmesio skiriama tam, kad kai kurie agentai turi hipnozės gebėjimų.

„Tačiau dokumente nenurodoma, kas tie asmenys ir kaip jie galėtų užhipnotizuoti ir psichologiškai paveikti gerai apmokytus Kremliaus sargybinius.“

 

Be to, FSO mano, kad priešas naudos tam tikrus „psi generatorius“ arba „juodosios medžiagos generatorius“, kurie, kaip teigiama, buvo sukurti slaptuose CŽA objektuose.

Už plano įgyvendinimą atsakingas FSO direktoriaus pavaduotojas generolas Aleksandras Komovas. Jis yra vienas iš itin slaptų saugumo darbuotojų ir apie jį yra labai mažai viešos informacijos. Kremliaus šaltinis leidiniui „The Insider“ sakė, kad Komovas vadovauja laisvai samdomų patarėjų grupei, kuriai, be kita ko, priklauso astrologai, juodieji magai ir aiškiaregiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(19)
(-16)

Komentarai ()