[Žinios trumpai] Rusija dega! Vos per dieną trys didelio masto gaisrai, skelbiama apie liepsnojančią Permės elektrinę (foto, video)  ()

Lapkričio 30 d. vidurdienį Rusijoje kilo trys didelio masto gaisrai. Dėl incidento elektrinėje teko evakuoti 500 žmonių, gaisro plotas siekė daugiau nei 1,5 tūkst. kvadratinių metrų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lapkričio 30 d., trečiadienį, Permėje (Rusijos Federacija) užsiliepsnojo didžiausia miesto šiluminė elektrinė CHPP-9. Dėl ugnies yra du nukentėjusieji, gelbėtojams kol kas nepavyko lokalizuoti gaisro. Tai praneša Rusijos agentūra TASS.

Avarinės tarnybos žurnalistams pranešė, kad užsidegė vieno iš šiluminės elektrinės teritorijoje esančių dirbtuvių stogas. Leidinyje rašoma, kad apytikslis gaisro plotas – 100 kvadratinių metrų.

 

Tuo pačiu metu, pasak „Baza", šis skaičius jau pasiekė 1,5 tūkst. kvadratinių metrų. Be to, pranešama, kad dėl įvykio buvo evakuota 500 žmonių, į objektą sukviestos visos miesto tarnybos, kilo gaisro išplitimo į gretimus pastatus grėsmė. Kas tiksliai sukėlė gaisrą, kol kas nežinoma.

 

Be to, tapo žinoma apie dar vieną gaisrą Rusijoje – Volgograde užsidegė plastikinių gaminių sandėlis, ugnis išplito į 1,5 tūkst. kvadratinių metrų plotą. Pirminiais duomenimis, aukų nebuvo, pranešė Rusijos Federacijos Ekstremalių situacijų ministerija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(1)
(37)

Komentarai ()