Kroatų modelis Katare vis labiau jaukia protą – „įsiutę“ katariečiai masiškai fotografuoja „seksualiausią futbolo aistruolę“ (Foto)  (1)

Po Kroatijos ir Maroko rungtynių savo rinktinę trečią kartą pasaulio čempionate palaikantis modelis buvo paskelbtas seksualiausia šio turnyro aistruole.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-04 Kroatų modelis Katare vis labiau jaukia protą – „įsiutę“ katariečiai masiškai fotografuoja „seksualiausią futbolo aistruolę“ (Foto)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Stadionų, kuriuose vyksta 2022 metų pasaulio čempionato rungtynės, tribūnose Kataro gyventojai su nepritariančiomis šypsenomis nufotografavo „Mis Kroatiją“. Tuo katariečiai tariamai parodė savo nesutikimą su gerbėjos ir modelio Ivanos Knoll apsirengimo būdu, sakė aukšto rango pareigūnas, praneša „The Daily Mail“.

Po Kroatijos ir Maroko rungtynių savo rinktinę trečią kartą pasaulio čempionate palaikantis modelis buvo paskelbta seksualiausia šio turnyro aistruole.

Kataro aistruoliai pasaulio čempionate fotografavo „Mis Kroatiją“ Ivaną Knoll, nes nepritarė jos aprangai, tvirtino vienas garsus vietos gyventojas.

Per Kroatijos rungtynes su Maroku modelis, tituluojamas seksualiausia pasaulio čempionato gerbėja, pasirodė su raudonai baltu bikiniu ir aptemptomis raudonomis timpomis – patraukė daugelio žmonių dėmesį.

 

Po rungtynių paskelbtoje nuotraukoje matyti besišypsantys vyrai stadione, fotografuojantys 30-metę merginą.

Garsus Kataro verslininkas Mohammedas Hassanas Al-Jefari savo „Twitter“ tinkle parašė, kad vyrai Kroatijos gerbėją fotografavo ne todėl, kad ji jiems patiko, o todėl, kad buvo nusiteikę prieš jos atėjimą į tribūną.

Praėjusią naktį socialiniame tinkle „Twitter“, atsakydamas į nuotrauką, jis parašė: „Tiesiog dėl jūsų informacijos jie fotografuoja ne todėl, kad ji jiems patinka, o todėl, kad jiems nepatinka, kaip ji netinkamai apsirengusi mūsų kultūros atžvilgiu“.

 

Katare atvykstantiems į pasaulio čempionatą buvo patarta užsidengti pečius ir vengti trumpų sijonų, o gerbėjams, nusprendusiems apsirengti figūras išryškinančiais drabužiais, skiriamos didelės baudos ir net kalėjimo bausmės.

Tačiau žmonės socialiniame tinkle „Twitter“  nesutiko su Al-Jefairi paaiškinimu kodėl katariečiai vyrai masiškai fofografavo Kroatijos aistruolę.

Vienas rašė: „Nenorėjau įžeisti, pone, bet jūsų pasiteisinimas juokingas. Jų veido išraiškos, kūno kalba ir tai, kaip jie laiko telefoną, gana aiškiai atskleidžia jų ketinimus“.

Ivana Knoll sekėjų skaičius viršijo milijoną. Per pasaulio čempionatą Katare jis išaugo keliais šimtais tūkstančių.

Kroatų modelis pareiškė nebijanti būti sulaikyta moralės policijos dėl savo drabužių Katare stadionų tribūnose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(5)
(17)

Komentarai (1)