[Žinios trumpai] Putinas imasi keistų veiksmų: skelbiama, kad Armėnijai gresia baisus pavojus (Video)  ()

Vienintelis išsigelbėjimas Jerevanui dabar gali būti Prancūzija ir JAV.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lačino koridoriaus ir Karabacho blokada Armėnijai gresia labai sunkiomis pasekmėmis. Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas išdavė ir išpardavė sąjungininkę šalį.

Žinoma Rusijos žurnalistė, istorikė ir rašytoja Julija Latynina apie tai kalbėjo savo vaizdo įrašų tinklaraštyje „YouTube“.

Latyninos teigimu, Rusijos diktatorius Armėniją „pardavė“ Turkijos lyderiui Recepui Tayyipui Erdoganui.

„Dabar Putino pozicija: savęs neišgelbėsiu ir kitiems neduosiu. Nežinau, su kuo tiksliai toks elgesys susijęs. Arba jis vis tik nori nubausti Pašinianą (Armėnijos premjerą - red.). Už tai, kad nepakankamai laižė jo batus. Arba pardavė Armėniją Erdoganui, nes jam svarbu su juo susitarti. Nors jis vis tiek nesusitars. Pats R.T.Erdoganas galų gale parduos Putiną“, – sakė Rusijos žurnalistė.

Armėnijos pavyzdys, pabrėžė ji, rodo kas gresia šaliai, patekus į priklausomybę nuo Maskvos.

„Armėnijai gresia baisus pavojus. Putinas padarė ją Rusijos Federacijos kolonija tikrąja to žodžio prasme. Putino sėbrai ten viską supirko. Ir dabar matome, kokia yra Putino stiliaus Rusijos kolonija. Kada visi pinigai išpumpuojami iš šalies, kai neleidžiamos reformos, neleidžiama kurti normalios ekonomikos, pavyzdžiui, kaip Azerbaidžane. Iš šalies išsunkiamos visos sultys, politinis elitas paverčiamas vergais arba sunaikinamas“, – pareiškė Latynina.

 

Vienintelis išsigelbėjimas Jerevanui, jos žodžiais, dabar gali būti Prancūzija ir JAV.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(0)
(35)

Komentarai ()