„Tiesioginis susidūrimas tikrai bus“: Rusijoje paskelbta priežastis įsiveržti į naują šalį (Video)  (2)

Rusijoje paskelbta priežastis įsiveržti į naują šalį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ginkluotas konfliktas, kaip teigiama „RosTV“ eteryje, neišvengiamas dėl to, kad JAV esą savo biologines laboratorijas įkūrė Kazachstano teritorijoje.

Rusijos politologas ir orientalistas Jevgenijus Satanovskis teigia, kad karinis konfliktas tarp Rusijos Federacijos ir Kazachstano yra neišvengiamas. Tai propagandistas pareiškė televizijos laidos „Vakaras su Vladimiru Solovjovu“ eteryje.

Satanovskis taip pat mano, kad Amerikos karinės biologinės laboratorijos yra Ukrainoje. Jo nuomone, jose dirba mokslininkai iš Didžiosios Britanijos ir Vokietijos. Propagandistas ragino savo klausytojus nepamiršti, kad panašių vietų yra ir Kazachstane.

Ekspertas pažymėjo, kad anksčiau jam atrodė juokingi teiginiai apie biolaboratorijas Kazachstane, tačiau dabar jis žino mažiausiai dvi. Jis taip pat sakė, kad šių objektų buvimas Kazachstano teritorijoje gali sukelti karinį susirėmimą.

 

 

Anksčiau Rusijos televizijoje jau buvo keliamas klausimas dėl invazijos į Kazachstaną. Lapkričio 23 dieną kanalas „Rusija 1“ prabilo apie tai, kad Kazachstanas taps „kita problema“ Rusijos Federacijai, taip pat apie galimą „nacistinių procesų“ pradžią Kazachstane.

Pranešėjai savo žodžius argumentavo tuo, kad Kazachstano Respublikoje gyvena daug „rusų“. Propagandistai minėjo, kad ten yra ir „Rosatom“ branduolinis kuras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(53)
(-50)

Komentarai (2)