Lenkijos prezidentas Duda atvyko pas Ukrainos tankistus: skelbiami neeiliniai vaizdai (Foto, Video)  ()

Lenkijos prezidentas Duda susitiko su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariais, besitreniruojančiais valdyti tankus „Leopard 2“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidentas Andrzejus Duda ir Gynybos ministras Mariuszas Blaszczakas atvyko į Lenkijos Sventošovo poligoną, kur Ukrainos kariškiai mokomi valdyti legendinius vokiškus tankus „Leopard 2“.

Tai buvo labai šiltas ir labai svarbus tikrų draugų ir partnerių susitikimas, praneša „Lenkijos radijas“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5892 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Duda pabrėžė, kad Lenkijos vadovybė nuolat dirba kolektyvinio saugumo klausimais.

„Šis klausimas šiandien pats svarbiausias. Taip pat stipriname Lenkijos Respublikos saugumą. Kaip žinia, į Lenkiją atvyksta bepiločiai orlaiviai iš JAV, kurie padės mums atlikti patruliavimo ir stebėjimo užduotis“, – sakė jis susitikime su Sventošovo poligone besitreniruojančiais Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariais.

 

 

Savo ruožtu gynybos ministras Blaszczakas pabrėžė, kad svarbiausia Ukrainai perduotų „Leopard 2“ eksploatavimo problema yra atsarginių dalių įsigijimas, o šis klausimas taip pat turi būti iš anksto apgalvotas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(0)
(30)

Komentarai ()