Netikėti įvykiai Vokietijoje: Berlyno policija suima rusus, vyksta tikros gaudynės (Video)  (4)

Rusai bandė bėgti nuo policijos, slėpti vėliavas, tačiau teisingumo neišvengė – kiekvieną rusą su vėliava policija paguldė veidu žemyn.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame Berlyno policija persekioja ir suima rusus, išėjusius su Rusijos vėliavomis, kurios teismo sprendimu uždraustos, gegužės 8 ir 9 d. vykusių demonstracijų Vokietijoje metu.

Veiksmas vyko Vokietijos sostinėje, prie paminklo sovietų kariams. Negana to, prie memorialo protestuoti atėjo ukrainiečiai su Ukrainos vėliavomis, ant kurių akimirksniu puolė rusai. Tačiau publikuotuose kadruose Berlyno policija saugo ukrainiečius nuo girtų ir agresyvių rusų.

Vaizdo įrašą savo puslapyje socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė žurnalistas Martinas Lejeune'as.

Rusai bandė bėgti nuo policijos, slėpti vėliavas, tačiau teisingumo neišvengė – kiekvieną iš rusų su vėliava policija paguldė veidu žemyn, bausdama už draudžiamų Z simbolių demonstravimą. Tuo pat metu žmonių su Ukrainos vėliavomis pasirodymas sukėlė tikrą priepuolį tarp rusų, kurie pradėjo juos nušvilpti ir įžeidinėti.

 

Vaizdo įraše pateikta medžiaga stulbinamai skiriasi nuo to, kas vyksta Frankfurte prie Maino, kur pagrindinėje miesto aikštėje gali šokti rusai su nacių vėliavomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(0)
(65)

Komentarai (4)