Falų restoranas Pekine: meniu – gyvūnų genitalijos (Video)  (2)

Pasak vienos kinų patarlės „kinai valgo viską, kas turi keturias kojas, išskyrus stalus, ir viską, kas skraido, išskyrus lėktuvus“, o Guolizhuang restorane siūlomi patiekalai – puikiausias šio posakio įrodymas. Vieni žmonės nieku gyvu nesuvalgytų patiekalo, pagaminto iš gyvūnų genitalijų, tuo tarpu kiti už tokį delikatesą pasirengę pakloti šimtus dolerių. Jako varpa ar avies lytinės liaukos - tik keli iš daugybės Guolizhuang restorane, Kinijoje, siūlomų patiekalų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2006 metais atidarytas Varpos restoranas Pekine ypatingas tuo, kad visų valgiaraštyje siūlomų patiekalų pagrindinė sudedamoji dalis yra gyvūnų genitalijos. Kinai tiki, kad gyvūno lytinių organų valgymas didina vyro potenciją ir daro neįtikėtinus stebuklus su moters oda. Norite tuo įsitikinti? Užsukite į šį restoraną, kuris jau praplėtė savo tinklą ne tik Pekine, bet ir Atlantos Kinų kvartale. Dauguma patiekalų savo išvaizda nė neprimena gyvūno lytinių organų, o jų pavadinimai taip pat labai skambūs, kaip antai „Auksinio Budos Esmė“, „Fenikso pakilimas“, „Jazmino gėlės su 1 000 lapų“. Kai kurie patiekalai primena žvaigždes, gėles ir kitas įdomias formas, bet tai iš tiesų yra plonai ir lygiai išpjaustyta, pavyzdžiui, asilo varpa. Kadangi maistas čia atrodo gana neįprastai, padavėjai restorano svečiams paaiškina kiekvieno patiekalo sudėtį ir ypatybes. Pavyzdžiui, moterims nepatartina valgyti gyvūnų sėklidžių, nes gali pastorėti jų balsas arba pradėti želti barzda. Tuo tarpu, varpos moterų fiziologijai nėra „kenksmingos“. Guolizhuang restoraną atidarė vyriškis, vardu Guo. 1949 metais iš Kinijos jis nuvyko į Taivaną, vėliau į Atlantą, Džordžiją, kur studijavo tradicinę kinų mediciną ir atliko bandymus su gyvūnų genitalijomis. Sakoma, kad gyvūnų lytiniuose organuose yra labai žemas cholesterolio kiekis, ir jie pasižymi gydomosiomis savybėmis.

Jaunimui iki 15 metų Guolizhuang restorane valgyti draudžiama, kadangi gyvūnų hormonai gali sutrikdyti natūralų jaunų žmonių vystymosi procesą. Varpos restorane lankosi daug verslininkų, kurie sukaria ilgą kelią, kad čia papietautų. Guolizhuang kiekvieno lankytojo privatumas yra garantuotas: visi stalai yra įkurti atskiruose kambarėliuose, atokiai nuo smalsių akių.

Į brangiausių patiekalų sąrašą Varpos restorane Pekine patenka jako varpa (daugiau nei 220 JAV dolerių) arba 10 varpų asorti (apie 110 JAV dolerių), tačiau ypatingiems ir turtingiems klientams Guolizhuang restoranas gali pasiūlyti tigro varpą, kurios vertė net 1 500 JAV dolerių.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)