Kanadoje nutrūktgalvis meškėnas tarsi akrobatas per kiemą perėjo telefono linijos laidais (Video)  (2)

Viena moteris Toronte užfiksavo neįtikėtiną drąsą demonstruojantį meškėną – gyvūnas dėl nežinomų priežasčių nusprendė keletą kiemų kirsti ne ramiai risnodamas žeme, o pakibęs tarp telefono linijos laidų virš namų stogų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pro virtuvės langą pamačiusi ekstremalius pojūčius mėgstantį meškėną, Mavis Knight griebė mobilųjį telefoną ir pradėjo filmuoti nekasdienį reginį. „Pamaniau, kad jeigu papasakosiu apie tai vyrui, jis manimi tikrai nepatikės, todėl tai nufilmavau. Buvo neramu dėl meškėno, bet akivaizdu, kad jis puikiai žinojo, ką daro, ir visai nebijojo“, – portalui „The Star“ pasakojo moteris.

„Jis labai protingas gyvūnas. Tvirtinu savo vyrui, kad ankstesniame gyvenime jis tikriausiai buvo žmogus. Tai, ką jis padarė, yra neįtikėtina“, – pasakojo vaizdo įrašo autorė.

Sesele dirbanti Mavis pasakojo, kad šis meškėnas jai yra pažįstamas – jis gana dažnai karstosi po jos kieme esančius medžius, praėjusią vasarą jis išrausė moters puoselėjamą gėlyną.

„Kadangi šiukšlinę laikau saugiai uždarytą, man meškėnai netrukdo, – kalbėjo Mavis. – Žmones dažnai siutina, kai šie gyvūnai išrausia jų gėlynus ir daržus. Tačiau juk tai gyvūnai, jie visada taip darys ir tai jų prigimtis. Gyvename tame pačiame pasaulyje, taigi dalinkimės juo.“

Prieš savaitę „YouTube“ įdėtas vaizdo įrašas sulaukė didžiulio dėmesio – jį rodė per CNN ir kitas televizijas daugybėje šalių. „Tikrai nesitikėjau, kad šis vaizdo įrašas taps toks populiarus. Tiesiog pamaniau, kad jeigu mane šis meškėnas prajuokino, gal prajuokins ir kitus“, – pasakojo Mavis.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (2)