Tornadą išgyvenusį 5-metį vaiką mirtinai sukandžiojo šuo  (7)

Prieš keletą savaičių, per gegužės 20 d. tornado šėlsmą išgyvenusį 5-erių metų berniuką mirtinai sukandžiojo didžiulis šeimos bičiulių šuo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Berniukas, kurio vardas ir pavardė neskelbiami, mirė sekmadienį, kai jį Džesvilyje (Arkanzasas) namo viduje užpuolė didžiulis bulmastifų veislės šuo. Pranešama, kad šuo ant vaiko puolė todėl, kad šis verkė.

"Berniukas mėgino apsiauti batus ir buvo susierzinęs, verkė, - korespondentams pasakojo vietos seniūnijos atstovas Skotas Hinojosa (Scott Hinojosa). – Šuo, matyt, tai suprato kaip agresyvų veiksmą ir užpuolė vaiką."

Name buvusi moteris mėgino nuraminti susierzinusį berniuką, tačiau netikėtai iš kito kambario atlėkė bulmastifas ir šoko ant mažylio. Moteris mėgino atskirti vaiką nuo šuns, tačiau nesėkmingai. Tada puolė kviesti į pagalbą vyrą. Kol šis atėjo, moteriai pavyko atskirti šunį. Vyras skubiai nuvežė berniuką į ligoninę, kur buvo konstatuota vaiko mirtis.

Pranešama, kad po incidento šuo pabėgo iš namų, tačiau policijos pareigūnai pirmadienį pranešė šunį sugavę ir užmigdę.

Penkiametis berniukas ir jo 2 metų sesutė svečiavosi šeimos draugų namuose, Džesvilyje, o tuo metu jų tėvai Mūro miestelyje (Moore, Oklahoma) vykdė tornado sugriauto namo atstatymo darbus.

Valstijos įstatymai už šuns išpuolį prieš žmogų ar kitą gyvūną šuns šeimininkui numato 500 JAV dolerių baudą. Tragedijos sukrėsta miestelio bendruomenė pirmadienį rinkosi diskutuoti dėl kovinių veislių šunų uždraudimo ir jų veisimo apribojimo.

Bulmastifai – galingai sudėti, tačiau protingais laikomi šunys, garsėjantys mielu charakteriu ir noru įsiteikti šeimininkui, tvirtina Amerikos šunų augintojų klubas (American Kennel Club). Jie laikomi idealiais šeimos šunimis ir kompanionais.

Priminsime, jog prieš savaitę ar dvi rašėme apie kitą mirtiną šuns išpuolį šiapus Atlanto (Liverpulyje, Jungtinė Karalystė). Tąsyk pensininką mirtinai sukandžiojo į kiemą iš gatvės įsiveržęs svetimas bulmastifų ir bandogų veislių mišrūnas.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (7)