Žaibas sukėlė milžinišką gaisrą Venesuelos naftos perdirbimo įmonėje (Video)  (0)

Žaibo iškrova sekmadienį sukėlė gaisrą vienoje naftos perdirbimo gamykloje Venesueloje į rytus nuo Karakaso, dėl kurio į dangų pakilo milžiniški juodų dūmų stulpai ir teko evakuoti šimtus žmonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors vaizdai buvo dramatiški, aukų per šį incidentą nebuvo, o liepsnas pavyko suvaldyti per kelias valandas, prezidentas Nicolas Maduro paskelbė socialiniame tinkle „Twitter“.

Žaibas trenkė į bendrovės „Petroleos de Venezuela“ (PDVSA) Gvaragvao įmonę Puerto La Cruso uostamiestyje Ansoategio valstijoje, esančią už 220 kilometrų į rytus nuo sostinės Karakaso.

Valstijos gubernatorius Aristobulo Isturizas sakė, kad dėl visa pikta buvo evakuoti gyventojai vieno kilometro spinduliu aplink tą gamyklą.

PDVSA viceprezidentas naftos perdirbimo reikalams Asdrubalis Chavezas sakė, kad žaibas smogė per smarkią liūtį tame regione.

A.Chavezas vėliau nurodė, kad gyventojams, kurie buvo priversti palikti namus, vėliau buvo leista grįžti, kad įmonė nepatyrė didelės žalos ir kad ji toliau veikia įprastu režimu.

Liepą gaisras įsiplieskė vienoje įmonėje Amvajuje Falkono valstijoje, kur įsikūręs didžiausias Venesuelos naftos perdirbimo kompleksas. Tąsyk pareigūnai irgi nurodė, kad liepsnos buvo greitai suvaldytos ir kad aukų nebuvo.

Tačiau praeitais metais dėl dujų nuotėkio Amvajuje įvyko didžiulis sprogimas, kuris sunaikino devynias degalų talpyklas. Tąsyk žuvo daugiau nei 40 žmonių, o dar per 150 buvo sužeisti.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: BNS
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)