Su šypsena: katino pareigos namuose  (5)

Katinas – svarbiausias namų gyventojas. Galima sakyti, šventa būtybė. Jis turi tiek pareigų, apie kurias, beje, žmonės dažnai nė nenutuokia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Katinas turi ginti žmogų nuo naminių augalų.

Katinas turi nuolat rūpintis šeimininko fiziniu aktyvumu ir versti jį be paliovos judėti bute, lankstytis, rankiojant rašiklius, kojines, pieštukus ir t. t.

Katinui dera tvirtai laikyti apžiojus rašomąją priemonę, kuria šeimininkas bando rašyti.

Katinui privalu nuolat patikrinti šaldytuvo turinį, net jei žmonės to nenori. Jei nenori, vadinasi, kažką slepia ir reikia išsiaiškinti, kodėl ir ką.

Katino pareiga naktį bent kelis kartu tikrinti, ar žmogui po antklode neįsliuogė kokia gyvatė.

Katinui kasdien tenka sunkiai treniruotis, ruošiantis nenumatytiems cirko pasirodymams. Todėl jis privalo nuolat repetuoti skrydžius po lempos gaubtu, šuolius nuo spintos ant lempos ir atgal.

Katinas privalo padėti žmogui klotis lovą, įdėmiai stebėdamas, kad po paklode nebūtų jokių daiktų, ir vis tikrindamas, ar kas nors jų ten neįkišo.

Katinas privalo žinoti, kad miegas žmogui – tuščias laiko leidimas, Jei pamatai miegantį žmogų, tuoj reikia jį pabudinti, šokinėjant jam ant pilvo ar ant galvos.

Katinas privalo nuginti žmogaus blogus sapnus. Jei tik katinas pastebi, kad žmogus lovoje vartosi, jis privalo užšokti žmogui ant galvos ir taip nuvyti blogą sapną.

Katinas privalo kas rytą priminti žmogui seną tiesą, kad Dievas palankus tiems, kurie anksti keliasi. Kuo žmogus anksčiau atsikels, tuo daugiau jis (o kartu ir katinas) gaus iš Dievo.

Katinas privalo dalintis su žmogumi viskuo, ką turi, todėl natūralu, kad dera nešti šeimininkui visus rastus mažmožius, atplėštą lango apšildymo gabalą ar panašiai. Taip pat katinas turi mokyti ir žmogų dalintis, išgaudydamas ir išmėtydamas po kambarį iš lėkščių ar puodelių pusę jų turinio.

Katinas privalo dainuoti, kad pakeltų žmogui nuotaiką. Nesvarbu net tai, jog kartais tenka dainuoti liūdnas dainas.

Katinas privalo patikrinti, kodėl žmogus neuždarė spintos, durų ar kokios nors lentynos ir būtinai pažiūrėti, ar iš ten nieko nedingo.

Katinas privalo patikrinti, kas yra kiekvienoje dėžėje, krepšyje, pakete. Taip pat jis turi pats patirti, ką reiškia būti jų viduje.

Katinas privalo žmogui miegant nustelbti išorinį triukšmą, garsiai murkdamas prie ausies.

Katinas privalo išsimiegoti už šeimininką, visus jo giminaičius ir draugus, kartu paėmus.

Parengta pagal livinternet.ru. Parengė A.N.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: bernardinai.lt
bernardinai.lt
(82)
(18)
(64)

Komentarai (5)