Ką mokslas patartų apie bučinius?  (0)

Instrukcijų, kaip reikia bučiuotis, niekas niekam neduoda. Žinoma, galima pavartyti populiarius žurnalus ir prisigaudyti daugybę gudrių idėjų, tačiau vargu, ar tai padės jums išmokti bučiuotis tobulai. Bakadesuyo.com siūlo į šį nemokslišką reikalą pažvelgti iš mokslinės pusės ir perspėja: neturėkite iliuzijų, nes tai, kaip jūs bučiuojatės, yra labai svarbu!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Faktai, kurie paskatins jus bučiuotis dažniau


Tyrimai rodo, kad nuo to, kaip dažnai bučiuojatės, priklauso pasitenkinimas santykiais. Skaičiai kalba patys už save: 59 proc. vyrų ir 66 proc. moterų nutraukė santykius, nes partneris blogai bučiavosi. Be to, daugelis pirmąjį bučinį prisimena daug ryškiau nei pirmąją naktį kartu.

Turbūt nustebsite sužinoję, tačiau prostitutės vengia bučiuotis su klientais ne šiaip sau. Anot socialinių mokslų specialistų Joannos Brewis ir Stephen Linstead, bučiniai yra be galo intymi santykių dalis, todėl vengdamos jų, seniausios profesijos atstovės vengia emocijų. Bučiniui reikia meilės ir nuoširdaus troškimo.

O štai puikus patarimas vyrams: jei norite gyventi penkiais metais ilgiau, uždirbti 20-30 proc. daugiau ir sumažinti avarijų tikimybę, prieš išeidami į darbą nepamirškite pabučiuoti savo žmonos. Psichologai žinoma nemano, kad bučinys turi kažkokių magiškų galių, tačiau taip elgdamiesi vyrai, tikėtina, dieną pradeda daug geriau nusiteikę.

Kodėl žmonės bučiuojasi?


Didžioji dalis mokslinės literatūros pritaria minčiai, kad bučiniai padeda nuspręsti, ar partneris yra tinkamas, tačiau vyrai ir moterys tai traktuoja skirtingai.

Moterims bučiniai rūpi labiau ir labiausiai joms rūpi vyro dantys ir burnos higiena. Tuo tarpu vyrams bučiniai – tiesus kelias į seksą. Jei moterys mielai bučiuojasi prieš, per ir net po sekso, vyrams labiau rūpi moters išvaizda ir pats seksas.

Patarimai vyrams


Jei abejojate, ar moteris norėtų su jumis pasibučiuoti, menininkas Davidas D‘Angelo turi puikų patarimą: palieskite moters plaukus ir stebėkite, kaip ji reaguoja. Jei moteris krūptelėjo ir pasimetė, bučinius atidėkite kitam kartui, tačiau pajutę teigiamą jos reakciją - nelaukite.

- Moterys garantuotai nemėgsta, kai vyrai mala savo liežuvį jų burnoje, išmokite juo naudotis!
- Neužspauskite nosies, nes bučiuotis, kai trūksta oro, menkas malonumas.
- Bandykite prisitaikyti prie jos ritmo ir judesių.
- O svarbiausia – nepamirškite burnos higienos ir gaivaus kvapo.

Patarimai moterims


Jie, beje, buvo parengti remiantis vyrų nuomone apie tai, kokias klaidas moterys daro bučiuojantis:

- Plačiau atverkite burną, vyrams patinka drėgni prancūziški bučiniai.
- Būkite iniciatyvios: jei norite pasibučiuoti, tai ir darykite.
- Elkitės agresyviau, naudodamos liežuvį.

Dar keletas įdomių faktų iš William Cane knygos „Bučinių menas“:


- 53 proc. moterų mėgsta, kai vyrų barzda nuskusta, o oda švelni.
- Moterys dievina, kai vyrai joms bučiuoja kaklą – na, bent jau 96 proc. jų. Tuo tarpu kaklo bučinius mėgsta vos 10 proc. vyrų.
- Moterų teigimu, vyrai kartais bučiuojasi pernelyg automatiškai ir nuobodžiai. Tad neužsibūkite ties lūpomis, išbučiuokite jos kaklą, švelniai lyžtelkite ausų spenelius, o bučiuodami lūpas taip pat darykite tai ne monotoniškai.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(19)
(2)
(17)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: