Šalys, kuriose gyvena įspūdingiausių krūtinių savininkės  (1)

Šį kartą – šiek tiek sausos statistikos. Tiesa, šie statistiniai duomenys susiję su viso pasaulio smalsuolius jau seniai dominančia tema - kuriose gi pasaulio kampeliuose moterys garsėja... na, šiek tiek didesne krūtine nei mūsų planetos vidurkis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į klausimus, kurie kamuoja ne tik užkietėjusius keliautojus, šį kartą tiksliausią ir ganėtinai patikimą atsakymą vėlgi pateikia statistikos atvaizdavimo žemėlapyje platforma „TargetMap“. Tiksliausiu šį atsakymą galima laikyti todėl, kad žemiau esantis remiasi oficialiais statistiniais duomenimis - tai galioja daugumai čia atvaizduotų šalių.

Vis dėlto, kai kurioms valstybėms iki šiol „nepasistengus“ pateikti tokios informacijos, žemėlapio sudarytojams teko pasinaudoti antriniais šaltiniais - čia jiems pasitarnavo įvairiausia medžiaga, padėjusi susidaryti maksimaliai tikslų vaizdą: nuo skirtingo dydžio liemenėlių pardavimų apimčių iki... antropologinių tyrimų.

Galutinis sistemizuotas ir vizualizuotas šios statistikos vaizdas parodo, kad didžiausios krūtinės savininkės glaudžiai susispietusios Senajame Žemyne - iš viso pasaulio valstybių sudaryto sąrašo viršūnėje atsidūrė Rusija, o jai įkandin seka Skandinavijos valstybės - Švedija, Suomija ir Norvegija.

Svarbu pažymėti, kad šių valstybių apsuptos Estijos didžiakrūtės moterys išgarsinti nežada - estės krūtinės dydžiu gali „lygintis“ nebent su vokietėmis, anglėmis ar prancūzėmis. Lietuva šiame sąraše atsidūrė pagarbiame „viduriuke“. Gerai tai, blogai, ar jokio sureikšminimo neverta detalė - spręskite patys.

Žemėlapį rasite čia.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(28)
(26)
(2)

Komentarai (1)