Vyras su bioniniu peniu: kaip įvyksta erekcija? (Video)  (0)

Mohammedui Abadui (43) gultis ant operacinės stalo reikėjo todėl, kad būdamas vos šešerių jis pateko į auto įvykį, kurio metu neteko penio. Vyras tikina, kad operacija, sugrąžinusi jam vyriškumą, pakeitė visą jo gyvenimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2015-09-17 Vyras su bioniniu peniu: kaip įvyksta erekcija? (Video)  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mohammedas Abadas prarado savo varpą ir vieną sėklidę kai šešerių buvo pervažiuotas automobilio. Praėjusį mėnesį medikai pagaliau įgyvendino jo svajonę – implantavo jam bioninį penį. Jį sukūrė Londono universiteto chirurgai. Bioninis penis turi įjungimo ir išjungimo mygtukus. M.Abadas džiaugiasi pasikeitimais ir tikina dabar norintis prarasti nekaltybę. M.Abadas žiniasklaidai atskleidė, kad po operacijos jis turėjo dvi savaitės trukusią erekciją. „Iš ligoninės išvažiavau atgal į Škotiją traukiniu. Turėjau kaip nors pasislėpti, kad žmonės nepamatytų erekcijos. Laimei, man pavyko. Išlaukti dvi savaitės privalėjau tam, kad penis užgytų. Medikai man taip paaiškino“, – pasakojo M.Abadas. Vyras prisipažino, kad prieš operaciją labai jaudinosi. „Nenorėjau su niekuo apie tai kalbėti. Labai jaudinausi. Tačiau dabar, kai operacija jau atlikta, galiu drąsiai apie tai papasakoti visiems. Taip, patyriau labai daug išgyvenimų, bet šiuo metu jaučiuosi puikiai. Tai visiškai pakeitė mano gyvenimą“, – sakė M.Abadas. Operacijai jis ruošėsi trejus metus. Per tą laiką M.Abadui teko iškentėti daugiau nei šimtą įvairiausių procedūrų. Tam, kad būtų suformuota varpa, medikams teko panaudoti M.Abado audinius nuo rankos. Galiausiai jo laukė 11 valandų trukusi operacija. Tiesa, vyras pripažįsta, kad bioninis penis kiek skiriasi nuo tikrojo. Palietus jį, pojūtis yra kitoks, tačiau jis vis tiek džiaugiasi sėkmingai atlikta operacija.

Praėjusį mėnesį M.Abadas paskelbė, jog yra vienišas ir dabar ieško moters. Jo žmona jį paliko taip ir nesulaukusi, jog M.Abadas išspręs savo problemą. „Ji norėjo turėti vaikų, bet nesulaukė“, – teigė M.Abadas.

Beje, apie tai, jog neturi penio ir vienos sėklidės savo žmonai jis prisipažino tik po vestuvių. Jie susituokė prieš du metus ir nuo tada M.Abado žmona laukė operacijos. Tačiau galiausiai pavargo: „Dabar žinau, kad turiu būti sąžiningas nuo pat pradžių. Gavau skaudžią pamoką“, – sakė M.Abadas.

Vyrui pasisekė, kad po nelaimės vaikystėje jis išsaugojo vieną sėklidę. Tai reiškia, kad jis galės susilaukti ateityje vaikų. M.Abadas tokios galimybės neatmeta: „Jaučiuosi nuostabiai. Labai noriu susirasti moterį, kurią mylėčiau ir su ja galėčiau prarasti nekaltybę“, – sakė M.Abadas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(7)
(8)
(-1)

Komentarai (0)