Dažniausiai pasikartojantys sapnai - ką jie reiškia?  (7)

Kol įvairūs apsišaukėliai aiškina sapnus pagal savo fantazijas, psichologai atlieka tyrimus ir apytikslę sapnų reikšmę nustato mokslo pagalba. Štai 9 dažniausiai žmonių sapnuojami vaizdiniai ir mokslininko paaiškinimai, ką jie galėtų simbolizuoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Psichologas Ianas Wallace‘as per daugiau nei 30 darbo su pacientais metų interpretavo apie 150 000 sapnų, rašo independent.co.uk. Jis sudarė devynių dažniausių sapnų sąrašą, pateikė jų reikšmes ir patarimus, ką daryti atsibudus.

9. Jei randate tuščią, apleistą kambarį

Ką tai reiškia: Kambariai name reiškia įvairius jūsų charakterio aspektus. Taigi jei radote tuščią kambarį, veikiausiai atrandate savyje talentą, apie kurį anksčiau nežinojote.

Ką daryti: Kuo daugiau laiko skirsite savo užslėptiems talentams išgryninti, tuo didesnė tikimybė, kad atsibudus atsivers naujų galimybių, teigia psichologas.

8. Jei važiuojate automobiliu, kurio negalite suvaldyti

Ką tai reiškia: Automobilis reiškia jūsų sugebėjimą pastoviai progresuoti, siekiant kažkokio tikslo. Tikėtina, kad gyvenime atrodo, jog nepakanka užtikrintumo, einant keliu į sėkmę.

Ką daryti: Užuot stengusis kontroliuoti situaciją, I. Wallace‘as siūlo atleisti gniaužtus ir pasikliauti savo baziniais instinktais.

7. Kritimas

Ką tai reiškia: Jei sapne krentate, veikiausiai gyvenime esate per stipriai įsikibę į kažkokią situaciją. Metas atsipalaiduoti ir tai paleisti.

Ką daryti: Užuot bijojus prarasti kontrolę, kartais pasikliaukite savimi ir kitais, leiskite, kad viskas natūraliai susidėliotų.

6. Jei skrendate

Ką tai reiškia: Jei sapne skrendate, vadinasi, gyvenime paleidote kažkokias aplinkybes, kurios tempė jus žemyn.

Ką daryti: Tokį sapną norisi sieti sulaisvės, sėkmės pojūčiu ar sutapimu, tačiau iš tiesų sapne skrendate, kai priimate reikšmingą sprendimą ar praplečiate didelės atsakomybės ribas, sako I. Wallace‘as.

5. Jei sapnuojate, kad nepasiruošėte egzaminui

Ką tai reiškia: Egzaminai reiškia, kaip vertinate savo sugebėjimus veikti. Taigi nepasiruošimas egzaminui reiškia, kad gyvenime jums atrodo, kad menkai vertinate savo gebėjimus veikti.

Ką daryti: Užuot pasmerkus save nesibaigiančiam savęs egzaminavimui, nuolat save teisus, reikėtų suvokti savo talentus, pagirti save už pasiekimus ir žinias.

4. Jei sapnuojate, kad esate nuogas viešumoje

Ką tai reiškia: Mūsų drabužiai pateikia vienokį ar kitokį mūsų įvaizdį žmonėms. Buvimas nuogam viešumoje rodo, kad gyvenime yra situacija, kurioje jaučiatės pažeidžiamas.

Ką daryti: Kad ir kaip būtų drovu, kartais reikia atsiverti žmonėms, kad jie pamatytų tikruosius jūsų talentus.

3. Jei negalite rasti tualeto

Ką tai reiškia: Tualetas reiškia mūsų bazinius poreikius, tad greičiausiai gyvenime nepatenkinate kažkokių savo poreikių.

Ką daryti: Skirkite daugiau laiko savo poreikiams, užuot galvoję apie kitų poreikius.

2. Jei iškrenta dantys

Ką tai reiškia: Dantys simbolizuoja žmogaus pasitikėjimą savimi. Taigi gyvenime yra situacijų, kuriose jūsų pasitikėjimas savimi svyruoja.

Ką daryti: Negalvokite, kad štai šioje ar kitoje situacijoje esate bejėgiai, tiesiog pasistenkite ramiai apgalvoti faktus, laikykite tai iššūkiu, kurį reikia įveikti.

1. Jei jus kažkas vejasi

Ką tai reiškia: Kad gyvenime norite pasipriešinti, bet nežinote kaip.

Ką daryti: Dažniausiai ta rodo, kad yra puiki proga patenkinti kažkokią asmeninę ambiciją. Sapnas baisus, bet iš tiesų persekiotojai atkreipia jūsų dėmesį į nerealizuotus talentus, ieškant pilnatvės.


 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(12)
(6)
(6)

Komentarai (7)