Marso gerbėjai skelbia naujas planetos paslaptis: NASA nuotraukose matyti sugriuvę kupolai (Foto, Video)  (2)

Nuotraukų iš Marso populiarumas laikui bėgant ne mažėja, o tik auga. Konspiracinių teorijų mėgėjai per savo naujausius „tyrimus“ tvirtina Marse aptikę „senovinių, sienomis apsiaustų miestų“, rašo dailymail.co.uk.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ateivių ieškotojų grupė, žinoma kaip „United Family of Anomaly Hunters“ praneša apie atradimus, tyrinėjant vadinamosios Eliziejaus aukštumos nuotraukas, padarytas NASA. Nuotraukose matyti objektai, primenantys begriūvančius kupolus, kuriuos supa apskritimai.

Grupės vaizdo įrašas pavadintas „NASA pastebėjo sienomis apsuptus miestus Marse per satelitą“. Sudaromas įspūdis, kad NASA yra patvirtinusi tokią informaciją.

Tačiau tokių oficialių duomenų nėra. Vaizdo įrašas buvo įvertintas prieštaringai – tarp skeptikų yra ir nemažai asmenų, tvirtai tikinčių, kad tokia informacija tikrai yra teisinga.

„Struktūrų, panašių į matomas šiose nuotraukose, galima pastebėti tam tikrose Pietų Afrikos teritorijose“ - tvirtina vienas komentatorių.

Dabar Marsas yra užšalusi dykuma, tačiau geologiniai per misijas surinktų akmenų tyrimai rodo, kad anksčiau planeta buvo kur kas šiltesnė ir drėgnesnė.

NASA nuotraukose tai pat matyti, kad minima Eliziejaus aukštuma anksčiau buvo vulkaninis regionas, kurio paviršius galėjo nuolat kisti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(45)
(44)
(1)

Komentarai (2)