Užburiantys šalčio karalystės vaizdai: tarsi kelionė į kitą pasaulį (Video)  ()

Spaudžiant šaltukui, ledo skulptūrų meistrai skubėjo iš jiems išdalintų dviejų metrų aukščio, dviejų metrų pločio ir 60 centimetrų storio ledo luitų sukurti tokius šedevrus, kurie jiems pelnytų geriausiųjų titulus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiemet Harbino tarptautiniame ledo ir sniego festivalyje dalyvavo 32 komandos - po du žmones iš vienuolikos pasaulio šalių. Kai kurie jų čia atvyksta metai iš metų ir kasmet susiduria su vis didėjančia konkurencija. Anot organizatorių, šiemet konkurse dalyvavo rekordiškai daug meistrų.

„Žinoma, kad laimėsime auksą. Tačiau iš tiesų konkurencija labai didelė. Mes esame vienintelė komanda iš Kanados ir Šiaurės Amerikos žemyno, taigi norime, kad kanadiečiai mumis didžiuotųsi, tikimės, kad taip ir bus“, - prasidedant festivaliui teigė meistras iš Kanados Steve'as Buzakas.

Įrodyti savo profesionalumą meistrai turėjo vos dvi dienas, tad dar prieš konkursą jie jau žinojo, kokį pavidalą įgaus ledo luitas. Šiemet meistrai iš ledo specialiais įrankiais formavo delfiną su vaiku skrodžiantį bangas, bitę, renkančią medų iš gėlės, vyruką, praktikuojantį taiči, ir daugybę kitų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()