Šlykšti operacija kinui buvo reikalinga dėl dar šlykštesnių priežasčių - gydytojai šalino ungurį (Video)  ()

Kinijoje nufilmuotas vaizdo įrašas akimirksniu užkariavo internetą. Jame nufilmuota, kaip chirurginiu būdu iš paciento kūno pašalinamas ungurys, kaip manoma, ten patekęs siekiant lytinio pasitenkinimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įraše matyti, kaip chirurgas žnyplėmis atsargiai laiko ungurio galą. Tada jis lėtai pradeda kelti ungurį iš be sąmonės ant operacinio stalo gulinčio paciento kūno.

Nėra žinomas tikrasis gyvūno dydis, tačiau iš įrašo matyti, kad jis ilgesnis už chirurgo asistento dilbį. Nurodoma, kad ungurys vyro viduriuose atsidūrė dėl seksualinio malonumo. Kituose vaizdo įrašuose skelbiama, kad tai - draugų pokštas, tačiau menkai tikėtina, kad kiti žmonės ungurį galėjo sukišti vyrui į užpakalį.

Ungurio šalinimo operacija vaizdo įraše

Prieš mėnesį Kinijoje nuskambėjo dar vienas panašus atvejis – vyras į išangę susikišo pusmetrio ilgio ungurį, tikėdamasis tokia „namine priemone“ išsigydyti vidurių užkietėjimą.

Tačiau viskas baigėsi tuo, kad savigyda užsiėmęs kinas buvo pristatytas į ligoninę su baisiais pilvo skausmais. Ištyrę paciento pilvo sritį medikai liko šokiruoti, jo žarnyne radę ungurį.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(5)
(9)
(-4)

Komentarai ()