Kas per velniava dedasi šio šerno galvoje - instinktams patenkinti prireikė ne vienos, ne dviejų, o net trijų padangų (Video)  (1)

Gamta kartais šaukia iš visos gerklės, todėl meilės ištroškusiems nebelieka laiko rinktis tinkamo partnerio. Štai vienas gamtos pašauktas šernas užklydo į automobilių laužyną, kur rado didžiulę krūvą nudėvėtų padangų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jausmų apimtas žvėris puolė džiaugtis net trimis padangomis iš eilės – vienišius tikrino jų tinkamumą vieną po kitos, užtikrintai šnipu vartydamas ir besirinkdamas „gumines partneres“.

Feisbuko platybėse prieš kelias dienas paplitęs nekasdieniškas šerno poelgis kaip mat įplieskė komentatorius rašyti savo įspūdžius ir dalintis pastebėjimais. O dėl visiems suprantamų priežasčių vaizdelis tapo itin populiarus – jį internautai skirtingose platformose peržiūrėjo milijonus kartų. Kurioje pasaulio vietoje šis įvykis užfiksuotas – nėra žinoma.

Keistas šerno elgesys vaizdo įraše

Primename, kad šernų ir kiaulių nuotykiai fiksuojami ir mūsų kraštuose ar kaimyninėse šalyse. Štai Lenkijoje prijaukintas šernas dingo be žinios, o namo grįžo girtas kaip kiaulė. Tuo tarpu Kėdainių rajone apgirtusi kiaulė vaikėsi kaimo šunis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(5)
(16)
(-11)

Komentarai (1)