10 mokslo patvirtintų patarimų, kaip moterims būti patrauklesniems vyrams - kartais padeda ir apranga  ()

Manote, kad jums nesiseka partnerio paieškose ir nežinote, ką daryti, kad patiktumėte vaikinams, pasinaudokite mokslo atradimais. Juk mokslininkai tyrinėja visas sritis, taip pat ir žmonių santykius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mokslininkų siūlomi, tyrimais įrodyti ir laiko patikrinti būdai yra labai paprasti ir visoms prieinami.

1. Įsigykite raudoną suknelę

Įsigykite raudoną suknelę arba, jei tokią jau turite, ištraukite ją iš spintos gilumos. Ročesterio universiteto mokslininkai atliko tyrimą, kuris parodė, kad vyrams, kur kas patrauklesnės raudonai apsirengusios moterys. Savanoriams eksperimento dalyviams buvo rodomos raudonai ir kita spalva apsirengusios moterys. Dauguma vyrų raudonai apsirengusias dailiosios lyties atstoves įvertino kaip patrauklesnes. Tyrimas taip pat parodė, kad vertinant moterų protą ir asmenybę, jos aprangos spalva įtakos neturi.

2. Paryškinkite lūpas raudonais lūpų dažais

Kai rengiatės ne raudonai, šia spalva paryškinkite lūpas. Mančesterio universiteto mokslininkai įrodė, kad raudonai dažytos moterų lūpos atkreipia vyrų dėmesį. Į moteris su ryškiomis raudonomis lūpomis vyrai per tyrimą žiūrėjo 7,3 sekundes, o į moteris, kurių lūpos buvo dažytos neutraliomis spalvomis – 4 sekundes. Mokslininkai mano, kad raudonos lūpos vyrų smegenims siunčia signalą, jog moteris yra seksualiai susijaudinusi.

3. Šypsokitės

Neseniai JAV psichologijos asociacijos paskelbta studija atskleidė, kad šypsena žmones paverčia patrauklesniais. Šypsokitės ir būkite gražios! Nepamirškite ir kitų šypsenos privalumų: šypsojimasis ilgina gyvenimą, stiprina imunitetą, padeda greičiau pasveikti.

4. Dovanokite juoką

Kanados universiteto tyrimas įrodė, kad vyrams patrauklios tos moterys, kurios juokiasi iš jų juokų. Tik prieš juokdamasi iš kvailų nepažįstamo vaikino juokelių, nepamirškite, kad geriems santykiams labai svarbus panašus humoro jausmas.

5. Kalbėkite švelniu tonu

Moksliniai tyrimai įrodė, kad ne žemi moteriški balsai vyrams patraukliausi, o pakankamai aukšti, bet tylūs. Prisimenate Marilyn Monroe, dainuojančią „Happy Birthday“? Įsijunkite vaizdo įrašą „Youtube“ svetainėje ir pasipraktikuokite.

6. Išryškinkite klubus

Mokslininkai iš Teksaso universiteto patvirtino seną tiesą – vyrai negali atsispirti moterų klubams. Atsisakykite apsmukusių megztinių ir parodykite savo klubus. Holivudo filmuose rodomas triukas: pasilenkti, kad paimtumėte kokį nors daiktą, iš tiesų veikia, įrodė moksliniai bandymai.

7. Neverkite

„Science Express“ publikuotame tyrime skelbiama, kad vyrams mažiau patrauklios verkiančios moterys. Jei įmanoma, stenkitės neverkti patinkančio vaikino akivaizdoje, kol dar esate nepažįstami.

8. Rodykite rankas

Ir vyrai ir moterys ilgą laiką manė, kad vyrams patraukliausios kojos, tačiau britų mokslinis tyrimas atskleidė, kad vyrams daug patrauklesnės rankos. Kai oras šiltas, vilkėkite marškinėlius trumpomis rankovėmis.

9. Ieškokite panašumų

Teksaso universiteto tyrimai parodė, kad patraukliausi vyrams yra ne skirtumai, o panašumai. Ieškokite panašumų ir pabrėžkite, kad jums patinka tie patys dalykai. Atkreipkite dėmesį, kaip jis rašo elektroninius laiškus ir žinutes. Kopijuokite jo rašymo stilių.

10. Pabrėžkite savo kūno linijas

Nesvarbu, ką teigia madų žurnalai, mokslininkai įrodė, kad vyrams patraukliausios tos moterys, kurių apvalumai traukia dėmesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(4)
(8)
(-4)

Komentarai ()