Žaidėjas, turintis Venomo Sneiko bioninę ranką iš „Metal Gear Solid“ žaidimo: „tai tiesiog beprotiška“ (Video)  ()

29-erių vyras teigia, kad iš tikrųjų turėti Venomo Sneiko (angl. Venom Snake) ranką realiame gyvenime yra „tiesiog beprotiška“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

29 metų žaidėjui iš Redingo, Jungtinės Karalystės, buvo sumontuota visiškai nauja bioninė ranka, kuri yra tiksli „Metal Gear Solid“ žaidimų serijos veikėjo Venomo Sneiko rankos kopija – be ginklų, žinoma.

Projektą vykdančios įmonės yra Jungtinėje Karalystėje įsikūrusi bionikos įmonė „Open Bionics“ ir japonų žaidimų milžinė „Konami“.

Venomo Sneiko bioninės rankos gavėjas Danielis Melvilis (Daniel Melville) gimė be rankos ir pastaruosius trejus metus iki kol gavo naują protezą, nešiojo kitą „Open Bionics“ pagamintą bioninės rankos modelį.

Venomas Sneikas realiame gyvenime

Melvilis džiaugiasi savo naująja bionine ranka, spausdinta 3D technologija. Pranešama, kad jo mėgstamiausias žaidimas yra „Metal Gear Solid“, o mėgstamiausias veikėjas – Venomas Sneikas. Jis sakė, kad „tai neįtikėtina, tai viskas, ko aš kada nors norėčiau iš bioninės rankos. Aš esu aistringas žaidėjas ir labai mėgstu „Metal Gear Solid“ ir Sneiko ranką turėti realiai yra tiesiog beprotiška“.

 

O kas yra Venomas Sneikas? Jis yra žaidimo „Metal Gear Solid V: The Phantom Pain“ veikėjas. Per sprogimą netekęs rankos, Venomas Sneikas ima naudotis bionine ranka, aprūpinta raketomis ir kitais ginklais, skirtais kovoti su priešais.

„Mes nepaprastai džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su „Open Bionics“. Džiaugiamės matydami ikoninę „Metal Gear“ estetiką, kai Venomas Sneikas su bionine ranka žengia iš ekrano ir atgyja dinamiškai susiliejus technologijoms ir dizainui, keičiančiam galūnių netekusių žmonių gyvenimus“ –  sako „Konami Digital Entertainment, Inc.“ prezidentas Takayuki Kubo.

 

Ši naujoji Venomo Sneiko bioninė ranka yra pagaminta pagal „Hero Arm“ modelio versiją. „Hero Arm“ turi ne vieną dizaino variantą, įskaitant „Iron Man“ ir „Alita: Battle Angel“. Bendrovė gamina 3D spausdintas bionines rankas visiems, kurie yra vyresni nei 8 metų.

„Open Bionics“, kurdami bionines rankas superherojų tema, leidžia žmonėms išvengti morališkai skausmingos protezavimo patirties. Tai suteikia žmonėms, netekusiems galūnių, pasijusti stipriems.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(25)
(3)
(22)

Komentarai ()