Originali latvių idėja iškart susilaukė milžiniško susidomėjimo: ar norėtumėte apsilankyti tokiame viešbutyje? (Foto)  ()

Gausiai prisnigę ne tik Lietuvoje, bet ir kaimyninėje Latvijoje. Kelionių atsisakę „braliukai“ visa galva pasinėrė į žiemos pramogas, o Piebalgoje iškilo net ir žiemiškas „glampingo“ variantas – jaukus iglu dviem.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elīza Baķe iš Piebalgos feisbuke pasidalijo naujiena – pastatytu originaliu sniego nameliu, kuriame galima apsistoti nakčiai. Tokia romantiška ir originali idėja iškart sulaukė milžiniško susidomėjimo soc. tinkluose. Nepraėjus nė parai, nuotraukomis jau buvo pasidalyta 4 tūkst. kartų.

„Milijono snaigučių viešbutis nuotykių ieškotojams, ekstremalams ir eiliniams žmonėms, kuriems nusibodo įprastas ir nuobodus keturių namų sienų kalėjimas“, – rašė ji.

Dviejų vietų iglu įrengtos lovos, šeimininkai pasirūpins viskuo – patalais, miegmaišiais, pagalvėmis, vandeniu, elektra, net laužu. Atvykusieji bus pasitinkami su karštu gėrimu, o ryte pavaišins ir pusryčiais. Svečiams teliks pasirūpinti šilta apranga.

 

„Bet nebijokite – iglu labai gerai išsaugo šilumą ir palaiko temperatūrą, tad bus tikrai malonu“, – tikina E. Baķe.

Prie iglu viskas paruošta ir jaukiam vakarui prie laužo. Yra gultai, bus pasirūpinta produktais, skirtais gaminti maistui ant laužo, pvz., sriuba, dešrelėmis, zefyrais. Bus galimybė pasinaudoti ir šiltu tualetu bei kriaukle su karštu vandeniu.

 

„Kur gali būti geriau laikytis visų saugumo rekomendacijų? Čia būsite visiškai saugūs ir izoliavęsi nuo kitų“, – rašo E. Baķe. Apsistojus čia bus ir gausu veiklos – galima tiesiog pasivaikščioti po kalvotąją Piebalgą, palei Tulejos upę, slidinėti, pasivažinėti arklių traukiamomis rogėmis.

Deja, lietuvių Latvija šiuo metu nelaukia – atvykstantieji turi ir izoliuotis, ir turėti neigiamą COVID-19 testą. Tad šiemet iglu Piebalgoje galime pasigėrėti tik nuotoliniu būdu ir pasisemti įkvėpimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()