Kankina nemiga? Sunku užmigti? Išbandykite 2021 m. unikalią naujovę iš „Xiaomi“: „vos 3,5 min ir aš jau miegu. Iš savo patirties žinau, kad kolonėlė veikia, ir negana to, veikia labai efektyviai“ (Video, „Xiaomi Qualitell ZS1001“)  ()

2021 m. naujiena - „Xiaomi Qualitell ZS1001“

Puikūs pirkėjų bei apžvalgininkų atsiliepimai

Net 4 prietaisai viename:

1. Belaidė garso kolonėlė

2. Laisvų rankų įranga

3. Belaidžiu būdu įkrauna telefonus

4. Unikalūs „Baltojo triukšmo“ garsai, padedantys atsipalaiduoti ir užmigti


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pigu.lt

50 €

Imu!

Lietuviška garantija

Pristatymas per kelias d.d.

Visiška naujiena, labai mažai kas turi pasiūloje

„Xiaomi Qualitell ZS1001“ - unikali garso kolonėlė, kuri padeda užmigti

Ar Jums yra sunku užmigti? Galva pilna minčių ir nepavyksta atsipalaiduoti? Yra daugybė metodikų, kaip galima lengviau užmigti, bet ko gero 90% jų tiesiog neveikia, o iš likusių surasti tinkamą yra sudėtingas darbas. Kur kas geriau yra paveikus išorinis poveikis, pvz., migdomieji vaistai, bet tai pavojingas dalykas - prie jų priprantama ir tada problemos pasidaro kur kas didesnės. 

„Xiaomi“ sugalvojo kai ką geriau už bet kokius vaistus - labai paveikų garso šaltinį, kuris sugeba žaibiškai atpalaiduoti protą, paskandinti į meditacinę, letarginę būseną ir taip savaime užsnūstate. 

Pirmieji „Xiaomi Qualitell ZS1001“ pirkėjai bei apžvalgininkai teigia, kad ši įdomi bei puikios kainos kolonėlė iš tikrųjų veikia ir tiesiog žaibiškai atpalaiduoja. Tačiau tai ne vienintelė jos funkcija, jų yra kur kas daugiau. Bet apie viską iš eilės. 

Baltasis triukšmas: kaip jis padeda užmigti

Pagrindinis akcentas yra tas, kad „Xiaomi Qualitell ZS1001“ pagelbėja užmigti ir tą daro pasitelkusi vadinamą „Baltąjį triukšmą“.

„Baltąjį triukšmą“ sudaro ne tik mūsų ausiai girdimį garsai, bet ir aukštesni bei žemesni dažniai – taip, kaip sutinkami natūraliai gamtoje.

Todėl iš karto gauname atsakymą į sekantį klausimą – ar šių kolonėlių negali pakeisti paprastos Bluetooth kolonėlės, tiesiog mobilusis telefonas arba ausinės, įrašius ir atkuriant tuos pačius garsus?

Atsakymas yra Ne, nes jie skirti atkurti tik girdimojo diapazono garsus, todėl jų poveikis niekaip neprilygsta tam, ką padaro „Xiaomi Qualitell ZS1001“.

Rinkoje tai visiškai naujovė - unikali „Xiaomi Qualitell ZS1001“ ypatybė yra galimybė imituoti 7 garsus: 5 gamtos garsus, tuščio radio eterio trukdžius ir lopšinės muziką.

Gamtos garsai – tai:

  • lietaus,
  • bangų mūšos,
  • medžių ošimo garsas pučiant vėjui,
  • upelio čiurlenimas,
  • vabzdžių svirpimas
  • paukščių čiulbėjimas.

Šie garsai gali padėti nuraminti mintis, atsipalaiduoti, panirti į meditaciją ir taip nepastebimai, ir lengvai užmigti.

„Xiaomi Qualitell ZS1001“ kolonėlėje raminančių garsų pasirinkimai atliekami su ant korpuso esančiu valdymo ratuku. Tuo pačiu ant korpuso yra ir kiti valdymo mygtukai, kaip laikmatis/automatinis išsijungimo aktyvavimas, garso didinimo/mažinimo ir muzikos sustabdymo/paleidimo jutikliniai mygtukai.

Belaidė garso kolonėlė

„Xiaomi Qualitell ZS1001“ ne tik generuoja baltąjį triukšmą, bet yra ir tradicinė belaidė Bluetooth kolonėlė, aprūpinta įkraunama 1800mAh talpos baterija, tad šią simpatišką ir kompaktišką (150 * 87 * 76.5 mm; sveria 574gr.) kolonėlę galima nusinešti ten, kur tik norite. Ir vienu įkrovimu kolonėlė gali darbuotis net iki 9 valandų.

„Xiaomi Qualitell ZS1001“ kolonėlė palaiko Bluetooth 5.0 techninį sprendimą, tad lengvai poruojama su kitais įrenginiais ir taip galima norimą muziką leisti tiesiai iš telefonų bei planšetinių kompiuterių. Duomenų perdavimo diapazonas siekia iki 10 metrų.

Ypatingai stilingos išvaizdos „Xiaomi Qualitell ZS1001“ turi 10W „Texas“ stiprintuvą ir 52 mm garsiakalbius, leidžiančius pasiekti erdvinį garsą. Tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai tvirtina, kad garso kokybė yra puiki.

Laisvų rankų įranga

Įdomu yra ir tai, kad šią kolonėlę galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą. „Xiaomi Qualitell ZS1001“ yra įmontuotas garsiakalbis ir mikrofonas, tad sustabdomas muzikos atkūrimas ir belieka atsiliepti į skambutį bei kalbėtis su paskambinusiuoju tiesiog per šią kolonėlę.

Belaidis telefono įkrovimas

Dar viena įdomybė yra ta, kad „Xiaomi Qualitell ZS1001“ kolonėlė palaiko belaidį telefonų įkrovimą. Palaikomas 5W arba 10W įkrovimas. Be to, garsiakalbis turi įmontuotą maitinimo apsaugos lustą, kuris užtikrina įrenginio ir vartotojo saugumą.

Kiek žinote belaidžių kolonėlių, kurios turi dar ir tokią funkciją?

Atsiliepimai ir apžvalgos

„Xiaomi Qualitell ZS1001“ - retro stiliaus, puikaus dizaino belaidė garso kolonėlė, kurią suporavus su kitais įrenginiais galima naudoti kaip įprastą kolonėlę, laisvų rankų įrangą arba, kas ir yra įdomiausia, kaip priemonę, padedančia užmigti, sumažinti stresą, meditavimo metu. Ir ją išbandę pirkėjai tvirtina, kad tai iš tikrųjų veikia:

„Iš savo patirties žinau, kad kolonėlė veikia, ir negana to, veikia labai efektyviai. Poveikis, žinoma, skiriasi – man asmeniškai ateina miegas vos po 3,5 min. klausantis lietaus, o žmonai po 10 min. bangų mūšos ir t.t. Jei aš užmiegu su lietumi, tai ji iš karto persuka ant bangų mūšos :).“

Labai puiki apžvalga, su išsamiais testavimų rezultatais:

„Esu labai maloniai nustebintas šiuo multifunkciu įrenginiu. Čia ir kolonėlė, ir laisvų rankų įranga, ir geba belaidžiu būdu įkrauti telefonus, ir turime tuos įdomius Baltojo triukšmo garsus, padedančius atsipalaiduoti ir užmigti. Toks kompaktiškas įrenginys, o šitiek daug panaudojimo galimybių. Ir svarbiausia: puikus garsas, itin geras baterijos tarnavimo laikas, puiki pagaminimo kokybė, labai išvaizdi. Tiesiog kokybiška kolonėlė. Puiki dovana kiekvienam.“

„Xiaomi Qualitell ZS1001“ praktinis išbandymas, pademonstruoja tuos unikalius „Baltojo triukšmo“ režimus:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(6)
(1)

Komentarai ()