„Pfizer“ paskelbė prognozę, kuriais metais ir kaip baigsis COVID-19 pandemija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2021-12-21 16:37
What? Kasmetiniam? Gal kasantramėnesiniam, ar net kasmėnesiniam greičiau.
iPienius 2021-12-21 16:50
paskui pfizeris bankrutuos, nes netures uz ka moket simtamilijonines baudas
mindaugas.vaitiekūnas 2021-12-21 17:48
Nu aš per tą 2 mėnesių pertrauką (nesilankant šiame portale) įsišoviau porą dozių Pfizer Tai trumpai papasakosiu patirtį. Šie simptomai pasireiškė po abiejų vakcinų, bet po pirmos buvo mažesni, tai neaptarinėsiu. Tai po antro skiepo kokių keletos valandų bėgyje toks niežtėjimas užėjo maždaug kaklo ir krūtinės vietose. Sekančią dieną 3 spuogai iššoko tokie giluminiai, kurių neina išspausti (kitose vietose). Tai ir viskas Sprendimą vakcinuotis priėmiau labai eksprontu - užteko vieno pokalbio. Kaip jau sakiau, pavasarį sirgau besimptome forma, tai visą laiką sukosi mintis, kad ir sekantis susirgimas turėtų būti panašus. Bet išpuolė tokia istorija, kur vienas pilietis irgi pirmą kartą prasirgo praktiškai be simptomų, o po metų susirgus antrą kartą jau nukeliavo iki renimacijos (kaip jam baigėsi nežinau). Tai gavus tokią info nusprendžiau pasidaryti antikūnų testą ir taip išsiaiškinti reikėtų man vakcinuotis ar ne. Bet nepavyko prisiskambinti, tai spjoviau į viską ir nuvariau susileisti dozės Tvarka vakcinavimo centre gana paprasta. Noriu pabrėžti, kad atėjęs vakcinuotis žmogus taip pat gali būti viruso nešiotojas/platintojas. Apie higieną. + Prie įėjimo abu kartus mačiau plaunamas grindis. - Pildant popiergalį naudojamasi tuo pačiu tušinuku, kuriuo naudojosi prieš tai buvęs pilietis - jokios dezinfekcijos. - Naujos kaukės įeinant niekas neišdavė, jei jau savaitę naudoji savo - praeisi. Na kažkokių panašių tikrai mačiau, kur jau atsišepetoję. - Prie vakcinacijos kabinos lauki eilėje sėdėdamas ant kėdės. Atėjus laikui persėdi ant sekančios kėdės. Tai aišku rankas į ją patrini, pasikasai nosį, bla bla bla... Nemačiau, kad kėdės būtų dezinfekuojamos. Gal ten periodiškai kai jau koks 100 praeina, tai kažką ir daro. Bet gal Ta vieta gal kiek keista, nes prieš tai eilėse tiesiog stovėjai (prie popierių), bet prieš skiepą jau prisėst davė. Tai higienos čia pasigedau. - Analogiškai ir vakcinavimo patalopoje. - Analogiškai ir povakcinavimo patalpoje, kur ale pasėdėk 15 minučių. Dar dėmesį atkreipiau į instaliaciją - Vakcinavimo budelės žinoma laikinos pastatytos tai su ta pačia mintim ir elektros instaliacija padaryta: rozečių komplektas tiesiog numestas ant žemės, kabelis analogiškai - eini ir spardai jeigu nori. Žodžiu tie visi reikalavimai, kurie paprastai keliami rangovams, čia negaliojo. Sekanti dozė prieš pat vasarą, tai iš šiandienos perspektyvos žiūrint, sekančią dozę praleisiu. Matau pasaulis ir su vaistais eina į priekį, tai gal skiepai taps nebereikalinga priemone. Beje tik gavau GP ir prasidėjo "atvirkštinė reakcija": degalinės Circle K pradėjo riboti klientų srautus užuot reikalavusios GP, aną dieną gavau email, kad ir sporto klubai po naujų metų nebereikalaus GP, cituoju: "Vadovaudamiesi informacija iš : GP ir toliau bus reikalaujamas, bet narystė nestabdoma, t.y. jei turi abonementą, tai mokėsi, bet į klubą nepateksi.
vardasas 2021-12-22 02:02
wow vakseris panasu pradeda eiti antivakseriu kryptimi, o kodel negalejote to pamatyti ir suprasti pries metus, ar butinai turi pimpalas nukristi kad pradetumete matyti? Pfizer puikiai supranta zmoniu psihologija
bahuriux 2021-12-22 08:07
Klysti jis buvo tipo kaip ir racionalus antivakseris, toks kaip ir aš ir kiti kurie netiki šventai mokslu, bet patys tikrina viską, paskui atsivertė į betavakserį, nes išsigando kas gali nutikti pagavus coroną antrą kartą, o dabar vėl bandys išvengti skiepų Galiu patvirtinti, kad antrą kartą būna blogiau. Mano draugas pagavo koroną gal prieš metus maždaug persirgo labai lengvai, bet po mažiau nei pusmečio pavasarį pagavo vėl kitą atmainą gal delta ir sirgo gana sunkiai, ligoninės neprireikė. Bet sakė vistiek nesiskiepys. Manau jam sukilo citokinų audra, pirma kraujo grupė manau irgi prie to prisideda, su perdaug stipriu imunitetu ir šiaip jis linkes į autoimunines ligas.
LorraMusic 2021-12-22 08:32
vakseriai sakys tik sutapimas, bet futbolo aikstelese susmukusiu/numirusiu futbolininku palyginus su ankstesniais metais 500% prieaugis o jei y tema pfizer galetu pasakyt kokio pelno siekia, taip butu daug paprasciau, negu pasakot pasakas kada pandemija baigsis
kukulis4 2021-12-22 09:14
Visu pirma - gerbiu uz tai, kad laikeisi zodzio O apie tavo patirti, man toks ispudis, kad tikejaisi, jog atejusi tave prie duru, pasitiks pora skafandrais vilkinciu mediku, suvynios i koki gandona, ir steriliai nugabens i palata, paskiepys ir taip pat steriliai palydes i lauka. Not happening. Kai as skiepijausi, tai susidariau toki ispudi, kad jei esi samoningas zmogus - ateini su pirstinem, nauja kauke, etc, tai skiepa pasiimt gali per 5 minutes ir sekmingai dingt. Man tik nepatiko tas 15 minuciu laukimas po skiepo - nes ten jau visokiu ybianosiu prisede, pas ka kauke nusmaukta, pas ka isviso kisenej - nelaukiau. Ps, o del tu spuogu - gal cia nen nuo skiepo, gal tiesiog bresti?
HardAxe 2021-12-22 10:15
Šitie gali būt labai susiję su vakcinacija. Bet ne su skiepu, o su pačiu procesu. Gal kokioj šaltoj patalpoj sėdėjai ar ant šaltos kėdės, kol laukei?
kestutisz 2021-12-22 12:10
Yra paaiškinimas (net čia kažkur mačiau panaudotą) - jie nespėjo pasiskiepyti laiku, todėl čia natūralaus persirgimo (net ir besimptomio) pasekmės :) (niekas gi nieko netyrė tad galima nurašyt viską ant ko patogiau)
conjurer 2021-12-22 13:02
Asmeniškai mačiau apalpusią merginą, per tas 15 min, kai buvau antros. Turbūt labai retas dalykas, bet racionalu, kad sėdi pirmoji pagalba ir išgaudo tokiu incidentus.
bahuriux 2021-12-23 07:30
Jo, anot kaikurių "tikinčiūjų mokslu" čia toks retas atvejis, kad pasaulyje tokių dar nepasitaikė, nes tikimybė kad taip gali įvykti viena iš begalybės. Tau pasisekė, kad pamatei tokį dalyką, panašiai kaip laimėti jack potą nepirkus loterijos bilieto. . Jei rimtai tai tokių nualpimų, ar net blogiau daug kas matė. Ji gal adatų labai bijojo? Ir kaip tai merginai jei ji išgyvens reikės eiti skiepytis sekantį kartą ir dar ir dar sekantį ir 10 kartą? Ar ji jau bus nurašyta kaip antivakserė ir visuomenės atstumtoji, nes netikiu kad kas ją vėl priverstu skiepytis?
kestutisz 2021-12-23 12:04
Statyčiau už stresą, t.y. reakcija nuslūgus stresui. Ir net ne dėl adatų - o kad jau 2 metus vyksta nematomas "karas", žmogus įsitempęs (įtemptas tiksliau), ir čia puff, baigėsi, organizmas sako reik pailsėt. Dabar. Gaila irgi niekas neregistruoja tų alpstančių - irgi spėju dabar mažiau bus, bo "karas" pasirodo nesibaigė :)
conjurer 2021-12-23 12:15
Ar dėl streso, ar dėl organizmo reakcijos, sakyčiau labai gerai, kad yra greitoji pagalba tom 15 minučių. Kai mane mokykloje skiepijo, buvo bakst, ryk šitą želę, ir dink greičiau.
bahuriux 2021-12-23 12:37
Bet ne tik 15 minučių, apskritai pirmos 4 paros labai pavojingos, nes jei komplikacijos būna tai kelis kartus dažniau pirmom parom ir iki mėnesio bet su palaipsniui mažėjančia tikimybe.