Dramatiškame vaizdo įraše pilotas buvo išgelbėtas likus kelioms akimirkoms iki mirties – į jo nukritusį lėktuvą visu greičiu įsirėžė traukinys (Video)  ()

Dramatiška ir kvapą gniaužianti filmuota medžiaga atrodo kaip iš veiksmo filmo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Policijos pareigūnai ir atsitiktiniai praeiviai išgelbėjo pilotą iš lėktuvo, kuris atsidūrė ant geležinkelio bėgių netoli Whitemano oro uosto Pakoimoje, Kalifornijoje.

Po kelių akimirkų atvažiuojantis „Metrolink“ traukinys rėžėsi į nukritusį orlaivį – momentą užfiksavo daugybė įvykio liudininkų ir pasidalino socialinėje žiniasklaidoje.

Tačiau dramatiškiausi kadrai buvo iš policijos personalinės kūno kameros, kuriais Los Andželo policijos departamentas pasidalijo socialiniame tinkle „Twitter“.

Nors detalių apie incidentą vis dar nėra, kai kuriomis iš jų pasidalijo „The Drive“. Remiantis pranešimu, lėktuvui „Cessna 172“ dingo maitinimas netrukus po 14 val. vietos laiku, o nelaimingas pilotas arba avariniu būdu nusileido, arba sugebėjo pasiekti geležinkelio bėgius netoli oro uosto.

 

Į įvykio vietą atvykusiems policijos pareigūnams pavyko ištraukti akivaizdžiai sužalotą pilotą, o kūno kamera užfiksavo gelbėjimo akimirkas. „The Drive“ pranešė, kad pilotas buvo skubiai nuvežtas į ligoninę, o detalės apie jo būklę nežinomos.

 

Tačiau  kai kurie „Twitter“ naudotojai nebuvo sužavėti ir stebėjosi, kodėl policija nepasirinko nustumti sąlyginai lengvo (tuščio masė 767 kg) lėktuvo kartu su pilotu iš kelio atlekiančiam traukiniui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(0)
(18)

Komentarai ()