Išvydę spiralės formos šviesulį danguje, pamanė, jog tai NSO: visgi, šiam reiškiniui yra logiškas paaiškinimas (Video)  ()

Sausio pabaigoje Oklahomos (JAV) gyventojus pribloškė ir žemės drebėjimas, ir neatpažintas skraidantis objektas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oklahomos valstijos gyventojai praėjusio mėnesio pabaigoje danguje išvydo neįprastą reginį. Jiems pavyko tai nufotografuoti ir nufilmuoti.

Nors daugelis pagalvojo, jog tai gali būti NSO, visgi tam yra logiškas paaiškinimas. Nors „SpaceX“ raketa buvo paleista iš Floridos Kanaveralo kyšulio, meteorologė Laura Mock tviteryje paskelbė esanti „gana tikra“, kad keistas darinys virš Talsos ir Oklahomos Sičio naktinio dangaus buvo ne kas kita, o „SpaceX Falcon 9“ raketa.

 

Vėliau ji sakė televizijos kanalui, patikrinusi „SpaceX“ tiesioginę transliaciją, ir padariusi išvadą, kad „ši raketa būtų skridusi labai arti Oklahomos“.

Pasak Tulsos televizijos vyriausiojo meteorologo Mike Collierio, aplink raketą atsiradusį unikalų spiralinį raštą greičiausiai sukėlė raketos antrosios pakopos degalų išleidimo mechanizmas.

 

Atsižvelgiant į tai, kad reginys įvyko tą pačią dieną, kai netikėtas žemės drebėjimas sukrėtė visą regioną, nenuostabu, kad žmonės pamanė, jog tai kažkas nežemiško.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(0)
(10)

Komentarai ()