[Žinios trumpai] Musko ir Putino „virtuali dvikova“ pereina į 2 raundą: Muskas dabar teigia, kad kovos su Putinu naudodamas tik kairę ranką  ()

„Tesla“ generalinis direktorius Elonas Muskas papildė savo ankstesnį pasiūlymą dvikovoje su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu ir pasiūlė kovoti su juo tik viena ranka.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-17 [Žinios trumpai] Musko ir Putino „virtuali dvikova“ pereina į 2 raundą: Muskas dabar teigia, kad kovos su Putinu naudodamas tik kairę ranką  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis pasiūlymas buvo pateiktas netrukus po to, kai Putino pakalikas Ramzanas Kadyrovas pasakė Muskui, jog šis neprilygsta Rusijos prezidentui.

Čečėnijos lyderis Ramazanas Kadyrovas „Telegram“ tinkle sumenkino Musko iššūkį Putinui, įspėdamas Muską, kad jis neprilygsta Putinui, kuris „sukėlė baimę Vakaruose“. R. Kadyrovas pareiškė, kad Muskas bus sutriuškintas, jei susidurs su Putinu.

Kadyrovas pavadino Muską ​​moterišku vardu Elona, nes anot jo, jis yra tik verslininkas ir „Twitter“ vartotojas, ir patarė jam treniruotis viename iš Čečėnijos centrų, kur galėtų „patempti tuos raumenis“ ir  „išmokti smūgiuoti“ bei išsiugdyti „plieninius nervus“.

Savo „Twitter“ įraše Muskas pasidalino originalia Kadyrovo žinute kartu su vertimu ir pridūrė:

 

„Ačiū už pasiūlymą, bet tokie puikūs mokymai man suteiktų per daug pranašumo. Jei jis bijo kovoti, aš sutiksiu naudoti tik kairiąją ranką ir net nesu kairiarankis.“

 

Įdomu pastebėti, kad Muskas ne tik pasirašė žinutę nauju vardu Elona, kurį jam suteikė Kadyrovas, bet ir pakeitė savo paskyros rodomą vardą. Šiuo metu jau grąžintas senasis paskyros vardas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()