Rusijoje registruojamas „McDonalds“ prekės ženklo atitikmuo: nuo šiol rusai greitojo maisto ieškos pas „Dėdę Vanią“  (19)

Rusijos Federacijoje (RF) registruojamas naujas logotipas, kuris yra labai panašus į visame pasaulyje gerai žinomo greitojo maisto restoranų tinklo prekių ženklą, praneša unian.net.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

RF nuspręsta įregistruoti naują prekių ženklą „Dėdė Vania“, kuris yra labai panašus į Rusiją palikusio greitojo maisto restoranų tinklo „McDonald’s“ logotipą.

Kaip skelbia unian.net, prašymas įregistruoti naują rusišką logotipą Federalinės intelektinės nuosavybės tarnybos registrui pateiktas šeštadienį, kovo 12 d. Įregistruoti logotipą panoro ribotos atsakomybės bendrija „Ruskoje Pole-Logistik“, įsikūrusi Maskvos srityje esančiame Liubercų mieste.

Prekių ženklo ekonominės veiklos rūšys susijusios su restoranų, kavinių, užkandinių, barų ir valgyklų veikla bei kai kuriomis paslaugomis, tokiomis kaip asmeniniai virėjai bei maisto ruošimas ir pristatymas į namus.

Primenama, kad ankstyvą vasario 24 d. rytą Rusija įsiveržė į Ukrainą. Karo pradžioje rusai bombardavo karinius objektus, paskui pradėjo atakuoti ir taikius gyventojus bei miestus, pavyzdžiui, Kyjivą, Charkivą, Černihivą, Mykolajivą, Chersoną ir Mariupolį. Yra daug aukų.

 

Dėl pradėto karo RF įvesta naujų sankcijų, o nemažai užsienio įmonių, įskaitant „McDonald’s“, nusprendė laikinai pasitraukti iš Rusijos rinkos.

Nuo kovo 14 d. Rusijoje nebeveikia nė vienas „McDonald’s“ restoranas. Šalyje jų buvo 850. Kaip anksčiau rašė „SkyNews“, vis dėlto ir toliau mokės atlyginimą 62 tūkst. savo darbuotojų Rusijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(2)
(13)
(-11)

Komentarai (19)