[Žinios trumpai] Putinas paskelbė apie aklavietę derybose su Ukraina: „Aš visiškai neabejoju, kad Rusija pasieks savo tikslus“ (Video)  (5)

Prezidentas Vladimiras Putinas antradienį pareiškė, kad taikos derybos su Ukraina atsidūrė aklavietėje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-13 [Žinios trumpai] Putinas paskelbė apie aklavietę derybose su Ukraina: „Aš visiškai neabejoju, kad Rusija pasieks savo tikslus“ (Video)  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmą kartą viešai kalbėdamas apie karą po to, kai Rusijos pajėgos pasitraukė iš Šiaurės Ukrainos po to, kai buvo sustabdytos prie Kyjivo vartų, Putinas pažadėjo, kad Rusija pasieks visus savo „kilnius“ tikslus Ukrainoje.

Putinas pareiškė, kad Kyjivas „sužlugdė“ taikos derybas, paskelbdamas, jo teigimu, netikrus Rusijos karo nusikaltimus ir reikalaudamas saugumo garantijų visai Ukrainai.

„Mes vėl grįžome į aklavietę“, – sakė Putinas per vizitą Vostočnyj kosmodromą, esančiame už 5 550 km į rytus nuo Maskvos.

Ukrainos delegacijos derybose su Rusija vadovas Davidas Arahamiya paneigė rusų teiginius, kad Ukraina neva pakeitė savo poziciją ir derybų procesas atsidūrė aklavietėje.

Rusijos kosmoso agentūrų darbuotojų paklaustas, ar operacija Ukrainoje pasieks savo tikslus, Putinas atsakė: „Visiškai. Aš visiškai neabejoju“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6206

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Rusija „ritmiškai ir ramiai“ tęs savo veiklą, tačiau svarbiausia strateginė išvada buvo ta, kad monopolinė tarptautinė tvarka, kurią JAV sukūrė po Šaltojo karo, žlunga, sakė Putinas.

Putinas sakė, kad Rusija neturi kito pasirinkimo, kaip tik kovoti, nes turi ginti rusakalbius Rytų Ukrainoje ir neleisti buvusiai sovietinei kaimynei tapti antirusišku tramplinu Maskvos priešams.

Putinas atmetė Vakarų sankcijas, pastūmėjusias Rusiją į didžiausią nuosmukį nuo 1991 metų po Sovietų Sąjungos žlugimo, kaip nesėkmingą.

 

„Mes neketiname būti izoliuoti“, – pridūrė Putinas. „Šiuolaikiniame pasaulyje neįmanoma nieko griežtai izoliuoti – ypač tokioje didžiulėje šalyje kaip Rusija“.

„Tas „žaibiškas karas“, kuriuo tikėjosi mūsų priešai, nepasiteisino“, – sakė Putinas. „JAV yra pasirengusios kovoti su Rusija iki paskutinio ukrainiečio – taip ir yra“.

Putinas Ukrainos ir Vakarų teiginius, kad Rusija įvykdė karo nusikaltimus, pirmiausiai Bučoje, atmetė kaip netikrus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(7)
(1)

Komentarai (5)