[Žinios trumpai] Belgorodo gyventojai pradėjo sulaukti skambučių su perspėjimais nedelsiant evakuotis: Rusija skelbia savo atsakymą (Video)  ()

Rusijos Belgorodo mieste, esančiame netoli sienos su Ukraina, vietiniai gyventojai pradėjo gauti balso žinutes neva iš Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerijos, su prašymu nedelsiant pasiruošti evakuacijai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-20 [Žinios trumpai] Belgorodo gyventojai pradėjo sulaukti skambučių su perspėjimais nedelsiant evakuotis: Rusija skelbia savo atsakymą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo pat metu Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerijos spaudos tarnyba regione tokius planus paneigė. Sako, tai klastotė, kurios tikslas – pasėti tarp gyventojų paniką.

„Šiandien Belgorodo srities gyventojai vėl pradėjo sulaukti skambučių iš nežinomų telefono numerių, registruotų už Rusijos Federacijos teritorijos ribų. Nežinomi asmenys prisistato Nepaprastųjų situacijų ministerijos darbuotojais ir prašo regiono gyventojų evakuotis iš pasienio kaimų“, – rašoma pranešime.

Anksčiau Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos taryba leido perkelti karo veiksmus į šalies agresorės teritoriją. Bet tai priklauso nuo daugelio faktorių.

Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Aleksejus Danilovas pripažino, kad net gali atsirasti „Belgorodo, Kursko, Briansko liaudies respublikos“.

 

 

Tuo pat metu prezidentas V. Zelenskis neigia, kad Ukrainos kariai smogė Rusijos teritorijai. Tačiau Belgorodo, Kursko, Briansko miestuose nuolat kyla paslaptingų išpuolių, po kurių dega amunicijos, naftos sandėliai ir kiti svarbūs strateginiai objektai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(45)
(0)
(45)

Komentarai ()