Pristatomas naujas blakstienų augimą skatinantis preparatas "Latisse"  (6)

Jei jūs nors kada nors gyvenime išgyvenote dėl savo "nepakankamai ilgų" blakstienų, tokie rūpesčiai greitai taps praeitimi. Kompanija, kuri pasauliui davė botoksą - odą stangrinantį su raukšlėmis kovojantį "bestselerį", rinkai greitai pristatys naują serumą, kuris žmogaus blakstienas padarys ilgesnes ir tankesnes. Tai pasiekta pritaikius vaistą, kadaise naudotą gydant glaukomą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laikraščio "The New York Times" kompanija "Allergan" naują blakstienas skatinantį preparatą "Latisse" (techninis pavadinimasBimatoprostas) pristatys šio mėnesio pabaigoje. Gamintojas šio naujo vaisto panaudojimo klinikinius bandymus  atliko dar 2007 metų pabaigoje. Jų metu buvo nustatyta, kad "Latisse" "padidino bendrą blakstienų matomumą vienu tašku matuojant "Global Eyelash Assessment" (GEA) keturių balų skalėje".

Tai yra vienas iš daugelio sparčiai atsirandančiu sudėtingų, tačiau minimaliai invazinių estetinių medikamentų, į kurių tarpą patenka dantų baltinimo procedūros, kolageno injekcijos, ir, žinoma, botoksas - vien jo pardavimai 2007 metais sudaro 700 milijonų dolerių. "Allergan" tikisi pelną gauti savo tikslams pajungdamas 5 milijardus pajamų gaunančią pasaulinę blakstienų tušo rinką. Anksčiau su retomis arba plonomis blakstienomis buvo kovojama priemonėmis, pradedant nuo makiažo ir dirbtinių blakstienų iki blakstienų transplantacijos.  

(10)
(0)
(3)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: