Lietuva yra pavojingiausioje situacijoje: Rusija jau turi planą, kaip daryti spaudimą, gali pasikartoti labai liūdna Dancigo koridoriaus istorija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

T 2022-06-17 14:57
Man atrodo, kad Lietuvą užpuolus Rusijai NATO Lietuvos negelbės. Jei galvojate kitaip, tai parašykite kurios valstybės tai darys ir iš vis kaip viena Europos NATO valstybė nušluos šimtus Rusijos lėktuvų nuo Baltijos padangės. Jug kiekviena supranta, kad jei į pagalbą niekas gali neateiti.
T 2022-06-17 15:00
Ne kartą žaidžiau žaidimą Civilization IV. Tai stratėgija, kur gali sukilti miestai ir bandyti atsijungti nuo valstybės (2015 m. įvykiai Ukrainoje). Viena valstybė kitos gali prašyti įvykdyti kokius nors religinius ar politinius reikalavimus. Dar pastėbėjau, kad sudarius karines sąjungas jos iš karto nutraukiamos užpuolus kokią valstybę.
T 2022-06-17 15:05
Man šito Ukrainos ir Rusijos karo priežastis labai primena Grenados - JAV karą kuris įvyko 1983 metais. Tada Grenadoje po karinio perversmo į valdžią atėjo socialistai ir pradėjo draugauti su Kuba ir TSRS ir tai JAV nepatiko. JAV tą valdžią nuvertė. Dabar Rusija nori, kad Ukraina nesijungtu į jokias vakarų sąjungas. https://lt.wikipedia.org/wiki/JAV_invaz ... enad%C4%85
who 2022-06-17 19:35
Pagalba bus tikrai, panašiai kaip Ukrainoje dabar + numestų kažkiek batalionų pėstininkų, pirmiausiai įsijungtų lenkai. Bet visam regionui būtų tragedija, turint omeny kad Baltiją atkirsti lengva, kad reikės pirmiau perimti Karaliaučių ir atmušti baltarusius. Geriau kad toks scenarijus niekad neįvyktų.