Gudrus Putino planas, kaip sunaikinti NATO: pagrindinis įrankis bus Lietuva

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2022-06-19 03:05
Ar galit nurodyti infomacijos šaltinį, iš kur tokias nesamones traukiat? Toks lietuvos nepripažinimo aiškinimas neturi jokio svorio. Lietuvos nepripažinimo klausimą iškėlė iš kart po to, kai Lietuva nupirko Byraktar lėktuvą. Kam to reikia? O gi tam, kad pagąsdinti visus Rusijos galima grėsme. Rusija būtent tai ir daro, bando visus išgąsdinti, kad kiti nesiimtų jokių veiksmų jos politikai stabdyti. Deja Rusija jau perlenkė savo lazdą, o svarbiausia - parodė jog jos armija nieko verta. Tad visas pasaulis įžvelgė istorinį šansą - sunaikinti blogio imperiją. Geriau parašykit - kas ir kaip ketina kovoti su imperija, nes yra daugybė nuotrupų apie Talibaną, Gruziją, Baltarusių dalinius ir kt.
PetiaGgg 2022-06-19 14:29
Nori pasakyti, kad NATO armija geresnė. Vokiečiai Ukrainai davė tankų, kurie pagaminti prieš 40 metų, iš 2700 atsiųstų prieštankinių raketų 700 neveikiančios, amerikosų javelin baterijos išsikrauna per 4 val., o atsarginių baterijų tik vienetai, kur jas pakrauti ? Lenkai, čekai irgi pagrinde sovietų laikų techniką atidavė ar pardavė. Tuos turkų dronus baiktarus rusai kaip muses ištaško, ukrainiečiai kovinius dronus naudoja žvalgybai, nes jų nepasiekia rusų PVO. Ir t.t. Pas pačią NATO vos ne pusė technikos senas laužas arba neveikianti, ir rusai visą šitą pamatė, todėl taip drąsiai ir elgiasi. Realiai galima įvertinti situaciją tik matant abis puses, o ne vieną. Tas karas kaip gemorojus visiems, greičiau tie avinai susėstu ir susitartu.
punktyras 2022-06-19 17:09
Tai tikriausiai dėl to, kad NATO niekam tikęs, tai jis kaimynų ir nepuola. O Rusija gudruolė, šast karinę specoperaciją ir per tris dienas Ukrainą užėmė, niekas nė necyptelėjo… Susitars, kai tik RF armiją išlydės 200 krovinių pavidalu.
donatasv 2022-06-19 18:38
Senos karinės technikos atsikratymas visada yra prioritetas. Taip kad gali nesvaikt. Karo pradžia ir prasideda nuo sandėlių valymo, taip buvo visada ir taip bus visada. Seną sunaikinus leidi naują techniką, prarasi seną negaila, vistiek nurašymo verta ir pats laikas pirkt naują. Gali svaigti dėl Lietuvos Putinas. Ką jis pripažįsta niekam jau nebeįdomu. Jei nematys silpnybės Nato politikoje Lietuvos jis niekad nepuls.