[Žinios trumpai] Neįtikėtina sėkmė! Jau žinoma, kas nutiko Ukrainos apšaudytam aprūpinimo laivui  ()

Juodosios jūros dugne formuojasi Rusijos „povandeninė brigada“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Odesos regiono karinės administracijos vadovas Maksimas Marčenko pranešė, kad birželio 17-osios rytą, Juodosios jūros laivyno aprūpinimo laivas „Vasilijus Bekh“ nuskendo.

Pasak Maksimo Marčenkos, ukrainiečiai netrukus galės sukurti visą „povandeninę brigadą“ iš Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivyno laivų.

„Ar kvaili orkai vėl sakys, kad kažkas iš įgulos laive nesėkmingai parūkė?“ – klausė Marčenko, bandydamas nuspėti rusų reakciją. Mūsų sąskaitoje vienas kreiseris, keletas katerių, pagalbinis laivas. Esu tikras, kad netrukus mūsų kariškiai dar pasipildys fregata, korvete ir dideliu desantiniu laivu. Tada galėsime sakyti, kad Juodosios jūros dugne sukūrėme Rusijos laivų „povandeninę brigadą“.

Prisiminkite, birželio 17 d. rytą Ukrainos karinių jūrų pajėgų spaudos tarnyba pranešė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogė Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivyno laivui „Vasilijus Bekh“. Laivas gabeno ginklus, amuniciją ir rusų jūreivius į okupuotą Gyvačių salą. Dvi „Harpūnas“ raketos pataikė tiksliai. Spaudos tarnyba pabrėžė, kad oro gynybos sistemos „Tor“ buvimas laive nesutrukdė pataikyti į taikinį.

 

1605 tonų talpos vilkikas „Vasilijus Bekh“ yra naujas laivas, Juodosios jūros laivyno dalimi tapęs 2017 m. Yra žinoma, kad vilkiko įgulą sudaro 26 žmonės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(105)
(2)
(103)

Komentarai ()