[Žinios trumpai] Išskirtiniai kadrai iš fronto linijos: nufilmavo, kaip profesionaliai ir suderintai dirba „Tarptautinio legiono“ kariai (Video)  ()

„Tarptautinio legiono“ kariai Severodonecke demonstravo kovas su įsibrovėliais. Vaizdo įraše užfiksuoti unikalūs kadrai iš fronto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tarptautinio legiono“ kariai parodė, kaip jie dalyvauja mūšiuose su Rusijos įsibrovėliais Ukrainos pusėje Severodonecke.

Jie juda etapais, užima poziciją priedangoje, jei reikia, naudoja ugnį, kad praeitų pavojingą vietovę.

Vaizdo įrašą paskelbė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Sausumos pajėgų spaudos centras savo oficialiame „Facebook“ puslapyje.

Vaizdo įraše pirmiausia parodyta, kaip kariai juda pramoninėje ar sandėlio erdvėje. Jie slepiasi už kolonų ir bėga iš vienos priedangos į kitą.

Komanda dirba koordinuotai ir dėmesingai. Lipdamas laiptais priekyje esantis kovotojas patikrina, ar nėra priešo iš viršaus. O kai reikėjo įveikti nedidelį atvirą plotą tarp konstrukcijų, vienas iš „Tarptautinio legiono“ karių atidengė ugnį. Jis pradėjo nepertraukiamai šaudyti įsibrovėlių kryptimi, kad bendražygiai galėtų pereiti pavojingą teritoriją.

 

Luhansko srities karinės administracijos vadovas Sergejus Gaidai dar birželio pradžioje sakė, kad į Severodonecką atvyko „Tarptautinio legiono“ kovotojai. Pasak teroristo Igorio Strelkovo-Girkino, būtent jie padėjo vykdyti kontrpuolimą mieste.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(0)
(45)

Komentarai ()

Susijusios žymos: