Fantastiška Ukrainos ataka, Rusijos nuostoliai katastrofiški: pataikė tiesiai į okupantų 20-osios armijos branduolį, visiškai sunaikinta aukščiausia vadovybė, visi sudegė ugnyje  ()

Sunaikinta daugiau nei 40 žmonių, tarp kurių aukščiausia 20-osios jungtinės ginkluotės armijos valdymo grandis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos artilerija sunaikino Rusijos Federacijos 20-osios kombinuotųjų ginklų armijos vado postą Charkivo srityje. Tai pranešė žurnalistas Romanas Tsymbalyukas savo Facebook  ir Telegram paskyrose.

Žurnalisto teigimu, žuvusiųjų atpažinti neįmanoma, nes visiškai sudegė palaikai ir pastatas sugriuvo.

Birželio 17 d., Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artileristai pataikė į Vakarų karinės apygardos 20-osios jungtinės ginkluotės armijos (karinis dalinys 89425 iš Voronežo) vadavietę. Žurnalisto teigimu, žuvo visi ten buvę darbuotojai, tai yra daugiau nei 40 žmonių:

  • aukščiausia 20-osios jungtinės ginkluotės armijos valdymo grandis;
  • Rusijos Federacijos Generalinio štabo Pagrindinio žvalgybos direktorato vadovybės ir žvalgybos centro budėjimo pamaina 533.

 

„Žuvusiųjų tapatybės nustatyti neįmanoma dėl visiško kūnų sudegimo, taip pat dėl ​​pastato griūties“, – apibendrino Tsymbalyukas.

20-osios gvardijos Raudonosios vėliavos armija yra Vakarų karinės apygardos dalis, įsikūrusi Voroneže. Taip pat dalys yra Belgorodo, Kursko, Smolensko ir Briansko srityse.

Oficialaus informacijos patvirtinimo kol kas nėra.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(130)
(1)
(128)

Komentarai ()

Susijusios žymos: