[Žinios trumpai] Mėgstamiausias V. Putino laikraštis šokiravo visą Rusiją: tiksliai įvardino, kas kariauja Ukrainoje  ()

„Moskovskyj Komsomolec“, kartais vadinamas mylimiausiu Kremliaus laikraščiu, tarsi netyčia įvardino tikrąją rusių karių padėtį Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Moskovskyj Komsomolec“ pakomentavo naujieną, kad iš nelaisvės paleista gydytoja Julija Pajevskaja, dar vadinama slapyvardžiu Taira. Ji fiksavo tikrąją padėtį Mariupolyje ir galiausiai buvo sulaikyta okupantų. Bet, kaip pranešė pats Zelenskis, galiausiai ji buvo paleista.

Tik kas ją sulaikė? Žinoma, kad okupantai. Ir „Moskovskyj Komsomolec“ būtent taip juos ir įvardijo. Tiesa, netrukus pasitaisė.

 

Naujienos pranešime okupantai buvo pavadinti okupantais. „Pirmą kartą istorijoje tiesa buvo publikuota. Tiesa, informacinis sabotažas buvo greitai sudegintas ir perrašytas pagal Goebbelso dvasią“, situaciją pakomentavo vienas interneto naršytojas. „Okupantai“ iš naujienos buvo pašalinti.

„Moskovskyj Komsomolec“ irgi sureagavo į skandalą - pažadėjo rasti pažeidėją ir jį nubausti griežčiausiomis priemonėmis. Jis greičiausiai bus atleistas. Ir „Moskovskyj Komsomolec“ taip reaguoja ne šiaip sau - Rusijoje galioja įstatymai, kurie draudžia skleisti su oficialia linija nesutampančią informaciją - bausmė gali siekti iki 15 metų kalėjimo.

 

 

(70)
(1)
(69)

Komentarai ()

Susijusios žymos: