„Kai kurie žmonės jau nešioja ateivių implantus. Tai – moksliškai patikrinamas faktas“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Hmz 2022-07-03 07:26
Damn, tokį ilgą straipsnį surašė vien tam, kad pareklamuoti dvi Dänikeno knygas amazone.
EEE 2022-07-03 09:20
Tikėtina, arba mėginimas įsukti temą... Bet yra šioje temoje paradoksas, kad galima abejoti ir neigti visus šiai dienai esamus įrodymus apie kitų civilizacijų egzistavimą, bet tai paneigiančių įrodymų net negali būti ir kaip tada?..
gytis13 2022-07-03 09:55
Šiaip bet koks teiginys pirmiausiai turi būti įrodytas, o tik tada jį galima paneiginėti. Tad jeigu neišeina įrodyti kad ateiviai lankėsi Žemėje, nėra prasmės tai paneiginėti ir laikoma kad ateivių Žemėje nebuvo.
HAL9000 2022-07-03 10:31
Pabaigoj pamačiau šaltinį ir viskas tapo aišku
EEE 2022-07-03 15:28
Citata iš straipsnio - "Kada gi tikrai tikintieji pripažins, kad jie nesiskaito su faktais? 1965 metų birželio 25 dieną tuometinis Didžiosios Britanijos gynybos ministras sakė: „Mūsų politika yra numenkinti NSO temos reikšmingumą ir vengti bereikalingo dėmesio ar viešumo“. JAV Centrinė žvalgybos valdyba prieš daugiau nei šešiasdešimt metų išleido tokią direktyvą - „Vietinė specialiųjų tarnybų vadovybė privalo veikti žiniasklaidą, kad būtų diskredituojamos pilietinės NSO tyrėjų grupės, o taip pat infiltruotis į jas… Pranešimai apie NSO turi būti kritikuojami kaip nepatikimi ir išjuokiami… turi būti silpninamas visuomenės domėjimasis NSO incidentais“. " Dar pridėsiu ir tą faktą, kad kai astronomai pirmą kartą aptiko kvazarus iš karto kilo įtarimas, jog tai gali būti kitų civilizacijų kosminiai švyturiai ir šis faktas buvo slepiamas nuo visuomenės keletas metų, tai kas tada galėtų paneigti, kad ir dabar jei tik atsirastų įrodymai ar tikrai jie nebūtų menkinami ar slepiami?
gytis13 2022-07-03 16:23
O gal kas Lietuvoje priėmė įstatymus kas reikia slėpti ateivių pasirodymus? Bet ateiviai kažkodėl rodosi tik Amerikoje, kur CŽV visaip slepia informaciją, o ten kur CŽV netrukdo NSO tyrimams ten ir ateiviai nesirodo. O dabar kai kiekvienas turi su savimi visai neblogą kamerą mobilkėje nuslėpti NSO pasirodymus yra tikrai sunku, tai gal ateiviai išsigando mobilkių ir slepiasi? Turėtų atsirasti įrodymų kiekio sprogimas, bet tylu kažkodėl.
Hmz 2022-07-03 17:25
Kas galėtų paneigti, kad skraidantys rožiniai drambliai būtų slepiami nuo visuomenės? Tai va ir įrodyk, kad jų nėra, o mes pasižiūrėsim.
EEE 2022-07-03 18:01
O mano pirmame pasisakyme buvo teiginys - o kur nepaneigiami įrodymai, kad kitos civilizacijos negali egzistuoti??? Prašom... Bet tai neįrodoma, vadinasi tikimybė, kad kitos civilizacijos egzistuoja 50/50
punktyras 2022-07-03 18:14
Pateikti faktai leidžia spręsti kad šaltojo karo metu viskas buvo įslaptinta ir buvo įtaresnė aplinka. Ateivių buvimo fakto tai jokiu būdu neįrodo.
punktyras 2022-07-03 18:21
Niekas neabejoja, kad civilizacijos gali egzistuoti – mes nepaneigiamas to įrodymas. Tikimybė, kad esame vieninteliai Visatoje – nykstamai maža. Kalba apie tikimybę, kad kita civilizacija apsilankė Žemėje ir paliko nepaneigiamų įrodymų. Jų nėra.
EEE 2022-07-03 18:59
Na skirtingai nuo fon Denikeno aš nesu paleokontakto šalininkas, labiau linkęs tikėti žmonijos vystymosi kreive su keliais pakilimais ir nuopoliais..., bet kol kas laukiu paneigimo tokio fakto. Apie 1975 metais Lietuvos Mokslų Akademijos mėnraštis "Mokslas ir gyvenimas" išspausdino straipsnį apie tai, kad keturios observatorijos skirtingose Žemės vietose stebėjo ir fiksavo reiškinį, kai apie Mėnulį buvo stebimas dangaus kūnų judėjimas, nebeatsimenu kiek, bet apie 20. Mokslininkų vertinimų tų dangaus kūnų dydis galėjo siekti iki 200 km. Jie gražiai apskriejo Mėnulį ir pasislėpė nematomoje jo pusėje. Po straipsniu dar buvo išspausdintas ir Lietuvos mokslininko pasisakymas - arba tai mums dar nežinomas gamtos reiškinys, arba visai tikėtina, kad tai ne mūsų civilizacijos kosminiai laivai... Dabar, bet kas, bet kur gali sau leisti leptelėti bet ką, o tais sovietiniais laikais tai pareikšti viešai jau buvo rimta. Esu matęs youtube kai nso šalininkai dar ir dabar remiasi šią medžiaga. Jei kur pamatysiu įrodymus, kad tai jau mokslui žinomas reiškinys arba, kad tai to meto melagienos na tada abejonių nebeliks...
EEE 2022-07-04 09:28
...sekantis atvejis, beje kažkada rašiau jau, tai apie 80-tuosius iš Vilniaus į Maskvą skrido Lietuvos gydytojų delegacija į konferenciją, nuo Minsko link Maskvos juos apie 20 min. lydėjo cigaro formos nso, be šviesų, be jokių matomų raketinių variklių, matė visi buvę lėktuve, pagrindiniai to meto laikraščiai tai aprašė vos ne pirmuosiuose puslapiuose, po savaitės parašė ir "paaiškinimą" - ant debesų nuo mėnulio šviesos atsispindėjo lėktuvas... Gal būtume ir patikėję, bet vienas iš skridusių profesorių buvo tėvą gydantis gydytojas, kaip tik buvau kartu su tėvu kabinete kai profesorius pasišaipė iš paneigimo. 1987 metais jachta plaukėm iš Rygos į Saaremo salą, naktį stebėjom nso, ryte atplaukus į uostą buvome apklausti kariškių būtent apie nso. Prieš kokių 15 metų vakarais buvau mėgėjas arbatą išgerti lauke stebėdamas dangų. Taip kažkur per rudens sezoną kokie 3 - 4 atvejai būdavo kuriuos jau galima buvo priskirti prie nso. Vienas atvejis buvo kai su šeimyna stebėjom dvigubą objektą kuris danguje judėjo bent jau iš akies itin sinchroniškai ir vėliau prigeso ar greitai pakilo. Po dešimtmečio plaukiant jachta link Švedijos teko vėl matyti tokį patį reiškinį, vakarop, bet Saulė dar švietė danguje pastebėjom du objektus kurie buvo kaip ir susisieję, ryškiai švietė ar atspindėjo Saulės šviesą... Nesu šalininkas to, kad tai kitų civilizacijų kosminiai laivai, greičiausiai ne, bet toks reiškinys yra ir geriau šiuo klausimu neturėti išankstinės nuomonės, kad tai tik kokie "rožiniai skraidantys drambliukai". Į tokius reiškinius žiūrint ramiai, vertinant itin kritiškai ir objektyviai, gal pavyktų greičiau išsiaiškinti kas yra kas...
EEE 2022-07-04 11:05
...esu skaitęs JAV atsargos karininko knygą apie nso, pavadinimas lyg ir "Trojos arklys žmonijai" ar kažkas panašaus. JAV išleista apie 1982 metus. Knyga kuria jau galima būtų pavadinti kaip studija. Atsargos karininkas tarnyboje buvo susidūręs su šiuo reiškiniu ir išėjęs į atsargą galėjo sau leisti tuo užsiimti giliau. Ilgą laiką jis praleido archyvuose studijuodamas nuo pat 19 amžiaus vietinius laikraštukus ir ieškodamas paminėjimus apie nso. Radęs tokius paminėjimus jis ieškodavo gretimų miestų, miestelių vietinėje spaudoje patvirtinimus. Surinkus pakankamai duomenų jis tuos duomenis pradėjo klasifikuoti, ant žemėlapio pradėjo braižyti nso judėjimo maršrutus. Tokie pastebėjimai, nso judėjo taip tarytum žinotų valstijų administracines ribas. Jei kirsdavo gretimos valstijos ribas dažniausiai trečios nebekirsdavo. Nso vengdavo administracinių centrų, rinkdavosi maršrutus šalia mažesnių miestelių. Dažniausiai tai vykdavo trečiadieniais, šeštadieniais nuo 23 iki 3 val. Kitas pastebėjimas, kad kol žmonėms buvo žinomi tik oro balionai, nso pasirodydavo dirižablių pavidalu. Kai jau skraidė biplanai, nso matydavo jau vienasparnius. Kai jau skraidė lėktuvai žmonės matydavo lėktuvus be sraigtų... Man tai siejasi su naujos karinės techniko bandymais... Knyga pakankamai nuobodi, daug statistikos, šaltinių nuorodų. Iš įdomesnių nedidelis skyrelis apie susitikimus su kontaktuotojais. Pvz. jis atvažiavo į miestelį susitikti su kontaktuotojų, o tas iš karto ir pareiškė - jie pranešė, kad tau padės sunaudoti tavo automobilio bagažinės atsargas. Autorius kaip kariškis važiuodamas į kelionę visada veždavosi kanistrą geriamo vandens ir turėdavo kariškų sauso maisto atsargų... Vakare prasidėjo liūtis, miestelį apsėmė, tiltus nuplovė ir taip teko su tomis atsargomis pragyventi apie savaite. Su kontaktuotojais irgi įdomi statistika. Kiek autorius pastebėjo jei pradžioje kontaktuotojai gaudavo pakankamai tikslias žinias, tai galiausiai tos žinios tapdavo klaidingos. Pvz. šeima kuri gavo pranešimą ruoštis atominiam karui. Šeimyna išsikasė rūsį, prisipirko atsargų ir žinodami "tikslią" datą persikėlė į rūsį. Aišku atominis karas neprasidėjo, bet kontaktuotojams buvo pranešta, kad tai įvyks šiek tiek vėliau ir taip jie rūsyje prasėdėjo kelis mėnesius, kol galiausiai tapo pajuokos objektais...
Hmz 2022-07-04 11:38
Įrodo tik tą, kad humanitarai nesupranta, kas yra tikimybės. Jei kievienas nepatikrinamas objektas egzistuoja 50/50 tikimybe, tada aš galiu matematiškai įrodyti, kad visa Žemės orbita užgriozdinta Raselo arbatinukų, kad egzistuoja dx dievų, ir taip toliau.
EEE 2022-07-04 14:48
Tai ne įrodymas, bet prielada, jog tol kol nėra patikimų įrodymų tikimybė, kad objektas egzistuoja - neegzistuoja lygu 50/50, vienu žodžiu neatmestina. Su šia prielaida neįmanoma įrodyti nei arbatinuko, nei dievo egzistavimo tik, kad negalima to ir paneigti, tikimybė išlieka. Dievui didesnė, arbatinukui mažesnė, nes pats tai jis orbitoje nepasigamino...
punktyras 2022-07-04 17:12
Abejojate Dievo visagalybe?
EEE 2022-07-04 17:15
Abejoju savo galimybėmis tai įrodyti ar paneigti - J.Kantas "Grynojo proto kritika"...
Hmz 2022-07-05 10:04
Tai kas kaltas, kad naudoji nesąmoningas prielaidas? Jei iš hipotetinių milijono Raselo arbatinukų (patogumo dėlei sunumeruotų "Nr. 1", "Nr. 2", "Nr. 1000000") kiekvieno iš jų egzistavimo tikimybė 50/50, orbitoje jų skraido apie 500000.
gytis13 2022-07-05 14:43
Kas per nesąmonė ta egzistavimo tikimybė 50/50? Iš kur ištraukėte tokią pasaką? Tokia tikimybė yra metant monetą, kuri tikrai turi dvi puses ir tikrai nukris ant vienos jš jų. O pasirodo arbatinuko tikimybė tokia pati kaip monetos metimo. Tikimybės kitaip apibūdinamos - pvz, tikimybė kad planetoje egzistuoja civilizacija. Mūsų galaktikoje yra tarkim milijardas žvaigždžių, tad civilizacijos egzistavimo tikimybė yra >1/1000000000, nes viena civilizacija tai yra(mes).
EEE 2022-07-07 11:07
Mes daug maž žinome kaip atsirado žmonija ir kaip atsiranda arbatinukai, ir jei savaiminiam bent jau vienos kitos civilizacijos atsiradimui yra tikimybė 50/50, tai arbatinuko savaiminiam atsiradimui jokių, tik tiek... Raselo arbatinukas - nusifilosofavimas...