[Žinios trumpai] Okupantai negali ramiai miegoti - Chersone automobilyje susprogdintas Rusijos koloborantas  ()

Rusijos paskirtas pareigūnas Pietų Ukrainos okupuotame Chersono mieste žuvo susprogdintas automobilyje įmontuotos bombos, penktadienį pranešė Rusijos valstybinė žiniasklaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Chersono vadinamoji „karinė-civilinė“ administracija valstybinei naujienų agentūrai TASS pranešė, kad ankstų rytą per automobilio sprogimą gyvenamajame rajone žuvo vienas žmogus.

Regiono Maskvos paskirtas lyderio pavaduotojas Kirilas Stremousovas vėliau patvirtino, kad auka buvo Dmitrijus Savlučenka, promaskvietiškos administracijos Šeimos, jaunimo ir sporto departamento vadovas.

Šiurpiuose kadruose, kuriais dalijasi Kijevui palankios socialinės žiniasklaidos paskyros, matyti, kad priešais daugiabutį stovi smarkiai apgadintas automobilis ir tolumoje guli kūnas.

Miesto civilinės ir karinės administracijos spaudos tarnyba naujienų agentūrai TASS sakė, kad tai buvo „tikslinė žmogžudystė“. Pareigūnas buvo vienintelė sprogimo auka.

Tai paskutinis iš virtinės akivaizdžių automobilių sprogdinimų, apie kuriuos pranešta Chersone pastarosiomis savaitėmis. Manoma, kad išpuolių taikiniais buvo prorusiški asmenys, bet iki šiol rimtų jie sužalojimų išvengė.

 

Rusijos kariuomenė užkariavo didžiąją dalį Chersono regiono vasario 24 d. puolimo pradžioje.

Nuo tada Rusijos pajėgos okupuotose teritorijose įkūrė promaskvietiškas „karines-civilines administracijas“ ir įvedė Rusijos rublį, žiniasklaidos ir interneto paslaugas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(0)
(20)

Komentarai ()

Susijusios žymos: