[Žinios trumpai] Arestovičius: šiandien Rusijos kare prieš Ukrainą įvyko strateginis lūžis - birželio 28-30 dienomis NATO ruošia didžiulę staigmeną (Video)  ()

„Mes laimėjome savo Kursko mūšį“, - įsitikinęs O. Arestovičius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ir Ukrainos kare įvyko strateginis lūžis, tvirtina prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Oleksijus Arestovičius.

Apie tai jis pranešė per „Feigin Live“.

Yra įrodymų. Vienas iš jų, jo nuomone, yra tai, kad NATO viršūnių susitikime Madride, birželio 28-30 dienomis, Rusija turėtų būti pripažinta strategine Šiaurės Atlanto Aljanso prieše.

Kitas tai patvirtinantis faktas, Oleksijaus Arestovičiaus nuomone, yra Europos lyderių vizitas birželio 16 d., palaikantis ir visapusiškai remiantis Kyjivo  europinę kryptį.

Pasak prezidento patarėjo, jei šiuos faktus lyginsime su Antrojo pasaulinio karo laiku, tuomet galime teigti, kad Ukraina „laimėjo savo Kursko mūšį“.

„Tai yra didžiulis karo pokytis. Mes laimėjome savo „Kursko mūšį“, neatsižvelgiant į tai, ar Severodoneckas paimtas, ar ne. Kaip paims, taip ir grąžins".

 

„Pagal Antrojo pasaulinio karo standartus laimėjome Kursko mūšį ir tam tikra prasme mūšį už Afriką. Tai labai gera žinia“, – sakė Aleksejus Arestovičius.

Situaciją miestuose galima sekti Ukrainos interaktyviame karo veiksmų žemėlapyje.

Šaltinis

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(2)
(75)

Komentarai ()

Susijusios žymos: