Ukrainiečiai paskelbė atsakymą Rusijos politikui, kuris siūlo atakuoti JAV ambasadą: „Jei galima jums, galima ir mums - pradėsime Maskvos bombardavimą“  ()

„Maskviečiai, įsidėmėkite šio idioto veidą“, rašo žurnalistas A. Nevzorovas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-26 Ukrainiečiai paskelbė atsakymą Rusijos politikui, kuris siūlo atakuoti JAV ambasadą: „Jei galima jums, galima ir mums - pradėsime Maskvos bombardavimą“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Jurijus Švytkinas paragino smogti JAV ambasadai Kijeve po to, kai į Ukrainą atvyko pirmosios padidinto mobilumo raketinės artilerijos sistemos HIMARS.

Rusijos politikų nervai jau nebelaiko, pasirodžius pranešimams apie amerikiečių HIMARS atvykimą į Ukrainą,  kilo naujas pykčio ir agresijos priepuolis. Pavyzdžiui, Rusijos Valstybės Dūmos deputatas Jurijus Švytkinas paragino smogti JAV ambasadai Kyive. Jis su dideliu pasimėgavimu pripažino, kad rusų okupantai bombarduoja taikius miestus, bet jis norįs dar daugiau sunaikinimo ir aukų.

Žurnalistas Aleksandras Nevzorovas rašo, kad taip pareikšdamas, Švytkinas pakvietė Ukrainos (ir ne tik) raketas ir į Kremlių, į Maskvą: „Juk kas įmanoma vienai pusei, galima kitai. Todėl pirmai progai pasitaikius, Ukraina gali pradėti bombarduoti Maskvą. Maskviečiai, įsidėmėkite šio idioto veidą“.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(162)
(0)
(162)

Komentarai ()

Susijusios žymos: