[Žinios trumpai] Politologas įvardijo tris pirmosios Rusijos branduolinės atakos taikinius: visi prasideda raide L (Video)  (4)

Politikos strategas Michailas Sheitelmanas prisiminė savo prognozę ir išvardijo tris taikinius, kuriuose gali įvykti taktinės branduolinės Rusijos atakos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garsus rašytojas Michailas Sheitelmanas kanalo „Ukraina 24“ eteryje įvardijo tris taikinius, prasidedančius raide L: „Vieną iš jų jau paskelbė Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas – pirmasis Kremliaus branduolinio smūgio taikinys Europoje bus Londonas“.

Interviu su Michailu Sheitelmanu, kuriame jis nuspėjo, kurie miestai įvairiose pasaulio šalyse gali tapti Rusijos branduolinių raketų taikiniais, galima pažiūrėti  „YouTube“.

Politikos strategas plačiau paaiškino, ką turėjo galvoje: „Valstybės Dūmos deputatas pasakė, kad jei Amerika padės Lietuvai, mes tuoj pataikysime į Londoną, anot jo, su branduoline bomba“.

 

Po to Michailas Sheitelmanas išvardijo taikinius, kurie, jo požiūriu, greičiausiai būtų pasirinti branduolinei atakai: „Taigi, šie trys L: tai Lvivas, Lietuva ir Londonas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(31)
(-26)

Komentarai (4)