[Žinios trumpai] Medvedevas pripažino, kad Rusija neturi kur dėtis, priklausomybė baisi, Latvijos ministrą išvadino debilu  ()

Rusijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas sakė, kad sankcijų akivaizdoje šalies ūkyje reikia pasikliauti tik savo jėgomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai Medvedevas kalbėjo per susitikimą Maskvos fizikos ir technologijos institute. Anot jo, Vakarų sankcijos buvo įvestos jau seniai ir artimiausiu metu nebus panaikintos.

„Tai yra, kitu numatomu laikotarpiu galime pasikliauti tik savo jėgomis“, – sakė Dmitrijus Medvedevas.

Bet buvęs Rusijos Federacijos prezidentas išlieka optimistiškas. Anot jo, esama situacija gali tapti „impulsu naujiems proveržio sprendimams“, nepaisant „labai dideliu iššūkių“.

„Turėsime padaryti viską, kad užsienio įrangą pakeistume vietiniais analogais, kurie techninėmis charakteristikomis nėra prastesni“, – mano Dmitrijus Medvedevas ir priduria, kad Rusija neturi kitų išeičių.

Anksčiau buvęs Latvijos ministras Maris Gulbis sakė, kad pirmiausia Vakarai turėtų „atskirti“ Kaliningradą nuo Rusijos. Atsakydamas į tai, Medvedevas gana tiksliai ir glaustai apibūdino ministrą: „debilas“. Medvedevo teigimu, dabar ministras turėtų „bijoti kiekvieno ūžesio prie durų“, nes Rusija turi gerą atmintį ir vargu ar kas pamirš tokius jam žodžius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(49)
(-38)

Komentarai ()