[Žinios trumpai] Rusijos programišiai „RaHDIt“ skelbia, kad gavo slaptus Ukrainos žvalgybos duomenis ir kokie yra tikrieji Ukrainos nuostoliai  (2)

„Ukrainos kariuomenės nuostoliai iš tiesų yra labai dideli, daug didesni, nei oficialiai skelbia prezidentūra“, - skelbia „RaHDIt“ programišiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš Rusijos grupės „RaHDIt“ programišių „RIA Novosti“ sakė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nuostoliai nuo specialiosios operacijos pradžios siekia mažiausiai 50–70 tūkst. Jis pabrėžė, kad šie skaičiai daug kartų viršija Kijevo oficialiai skelbiamus duomenis.

„Ukrainos kariuomenės nuostoliai iš tiesų yra labai dideli, daug didesni, nei oficialiai skelbia prezidentūra. <...> Ten labai sumažinta, aišku, kad ne 10, ten jie tikrai turi mažiausiai 50-70 tūkstančių nepataisomų nuostolių“, – teigė pokalbio metu tapatybės nepanoręs atskleisti programišius.

Birželio 11 dieną Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Aleksejus Arestovičius sakė, kad nuo Rusijos karinės operacijos pradžios Ukrainos ginkluotosios pajėgos neteko apie 10 tūkst. karių. Anksčiau kitas Ukrainos prezidento biuro patarėjas Michailas Podoliakas teigė, kad kasdien Ukrainos ginkluotųjų pajėgų netenka 100-200 karių.

 

Liepos 6 d., „RaHDIt“ įsilaužėlių grupė internete paskelbė tūkstančių Ukrainos karinės žvalgybos pareigūnų duomenis. Teigiama, kad tarp jų buvo Rusijos, Indijos, Austrijos, Vietnamo, Pietų Afrikos, Italijos, Turkijos, Irano ambasadų rezidencijų atstovai.

Birželį „RaHDIt“ atstovai gavo patvirtinimą, kad Ukraina ruošė Donecko ir Luhansko liaudies respublikų, taip pat Krymo puolimą

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(23)
(-11)

Komentarai (2)